Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarsministeriet søger styringshaj til Koncerncontrolling

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-03-2019

Er du blandt de skarpeste til at løse de udfordringer, du stilles overfor? Har du styringsmæssig indsigt og er du analytisk stærk? Er du engageret, og brænder du igennem? Så kan Forsvarsministeriet være stedet, hvor der er plads til at styrke og udvikle dine evner og kompetencer.

 

Om os

Vi vil være blandt de bedste til koncern- og økonomistyring i staten, og vi er godt på vej. Vi er ambitiøse på koncernens vegne, og vi forventer, at du er det samme. Forsvarsministeriet har en årlig driftsbevilling på cirka 21 mia. kroner, tæller departementet og 8 store styrelser.

 

Med over 20.000 ansatte er Forsvarsministeriets koncern en af de største arbejdspladser i Danmark. Vi er derfor også en koncern med mange karrieremuligheder, og vi lægger vægt på at understøtte det med gode muligheder for kompetenceudvikling for den rette person.

 

Sammen arbejder vi for fred, frihed og sikkerhed herhjemme og ude i verden. Det kræver indkøb af udstyr i milliardklassen, ejendomsadministration, uddannelse og meget mere.

 

Økonomi- og driftsafdelingen i Forsvarsministeriets departement består af en række kontorer, herunder Koncerncontrolling, der arbejder tæt sammen og bidrager til den fælles resultatskabelse. Koncerncontrollings primære opgave er at koordinere den koncernfælles økonomistyring på tværs af styrelserne og være det økonomiske bindeled til fagkontorer i departementet.

 

Om stillingen

Forsvaret står over for en række spændende udfordringer, herunder ikke mindst at omstille sig til en ny sikkerhedspolitisk virkelighed. Det indebærer blandt andet, at vi skal implementere en række udviklingstiltag fra forsvarsforliget - hvilket kræver både sikker styring og gennemarbejdede analyser, der kan sætte retning og belyse, hvor Forsvarets drift bevæger sig hen. Det er her, at du kommer ind i billedet.

 

Konkret søger vi en erfaren sagsbehandler til kontoret for Koncerncontrolling. Dit primære ansvarsområde vil blive at bidrage til den overordnede økonomistyring og løbende drift af Forsvarskommandoen, som har et årligt budget på ca. 9 mia. kr. Du kan forvente:

 

  • at få en udfordrende og travl hverdag i en spændende og ambitiøs afdeling, hvor resultater og udvikling spiller en central rolle,

  • at få selvstændige ansvarsområder, hvor du i samarbejde med kollegaer i departementet og styrelserne skal understøtte en skarp koncernstyring,

  • at løse opgaver selvstændigt på departementalt niveau på et unikt ministerområde med stor bevågenhed,

  • engagerede og kompetente kollegaer samt et godt arbejdsmiljø kendetegnet ved humor og en uformel omgangstone.

 

 

Udover gængs driftsstyring vil de specifikke arbejdsopgaver variere efter erfaring og interesse, men kunne eksempelvis være udvikling af aktivitetsstyring i ledelsesinformationen, analyse af lønniveauer på stillingskategorier eller oplæg til sammenhængende koncernstyring.

 

Om dig

Fælles for opgaverne i kontoret er, at du skal gå til dem med en veludviklet proces- og talforståelse og være garant for kvalitetssikring af bidrag fra andre dele af departementet og koncernen. Din pen skal være skarp, og du skal kunne formidle sagens kerne kort og præcist både mundtligt og skriftligt også når det skal gå stærkt, og sagerne bliver komplekse og mangefacetterede.

 

Vi forventer, at du brænder for at udvikle den overordnede økonomistyring i en stor og kompleks organisation, hvor resultater skabes i samarbejde og dialog med relevante interessenter. Kontoret har stor berøringsflade med den øvrige del af koncernen, så du skal evne og værdsætte relationsarbejde højt. Du har sikkert nogle års erfaring med økonomistyring fra en offentlig virksomhed, det være sig kommunalt, en styrelse eller tilsvarende. Konkret erfaring med Forsvarsministeriets område vil være en fordel, men ikke et krav. Du skal have en relevant akademisk uddannelse såsom cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende med interesse for økonomi og politik.

 

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation det forventes dog, at stillingen besættes som specialkonsulent. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

 

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

 

Ansættelsesstedet er Forsvarsministeriet, Holmens Kanal 9 i København K.

 

Kontakt og ansøgning:

For yderligere information om jobbet kan du kontakte kontorchef Kenneth Bo Nielsen på tlf. 28 79 20 59 eller souschef Martin Brun Jensen på tlf. 21 75 94 44. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Ask Ahrens Blicher på tlf. 72 81 91 23.

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 7. april 2019. Vi forventer at holde 1. samtale i uge 15.

 

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Du kan læse mere om Forsvarsministeriets departement og kontorerne i Økonomi- og driftsafdelingen på www.fmn.dk.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Del dette job

Kontakt
Forsvarsministeriet
Holmens Kanal 9
1060 København K
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
07-04-2019
Kviknummer
LJA-71600126
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
07-04-2019
Kviknummer
LJA-71600126
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed