Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarsministeriet søger en dataanalytiker til den interne revision

Forsvarsministeriet

Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020

Vil du være med til at føre beslutningen om at styrke den interne revisionsindsats i forsvaret ud i livet og vil du gennem din indsats være med til at gøre en forskel. Hvis du kan svare ja, så har du nu muligheden for at blive en del af Forsvarsministeriets Interne Revision.

Om os
Forsvarsministeriets Interne Revision er ansvarlig for den interne revisionsindsats i hele ministeriets koncern. Vi har som mission, at "gennem revision og rådgivning på udvalgte områder bidrage til at sikre og optimere koncernens overordnede regnskabsaflæggelse og økonomistyring".

Forsvarsministeriets Interne Revision, som har kontor i det naturskønne område på Kastellet i centrum af København, er etableret som en selvstændig afdeling i Forsvarsministeriets Departement og chefen referer direkte til Departementschefen. Revisionen består lige nu af en revisionschef, syv interne revisorer og en studentermedhjælper.

Revisionsområdet dækker departementet og alle underlæggende styrelser. Opgaverne spænder fra revision af administrative funktioner til revision af egentlig militære opgaveløsnende områder. Derfor arbejder Forsvarsministeriets Interne Revision i et forskelligartet og spændende revisionsområde.

Forsvarsministeriet har besluttet, at indsatsen via intern revision skal styrkes. Det betyder, at flere og nye revisionsområder skal initieres. Hertil kommer, at nye revisionsområder skal udvikles ud fra gennemførte strategiske analyser om væsentlighed og risiko.

Som en del af denne indsat vil der blive lagt særskilt vægt på at udvikle revisionens in house kompetencer til at identificere kritiske forhold gennem dataanalyser, primært ved sammenkøring og analyser af data fra ministerets koncernfælles ERP-system, SAP.

Forsvarsministeriets Interne Revision er en moderne statslig arbejdsplads, hvor krav om høj produktivitet og kvalitet sættes sammen med muligheden for personlig frihed i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af arbejdet. I Forsvarsministeriets Interne Revision lægger vi stor vægt på din videreudvikling, både gennem udfordrende opgaver og relevant videreuddannelse. Balancen mellem opgaveløsningen og de personlige behov for frihed søges balanceret gennem fleksible arbejdsforhold og inden for en arbejdsugen, som gennemsnitlig tilstræbes at være på 37 timer.

Om stillingen
Med beslutningen om at styrke den interne revision, så søger Forsvarsministeriets Interne Revision nu blandt andet en dataanalytiker, der selvstændigt eller via specifikke opgavebeskrivelser kan udtrække relevante data og analysere disse i forhold til belysning af risici. Sammenstillingen og analysen forventes at skulle baseres på data fra flere forskellige registreringsområder, som ligger lagret i og uden for koncernens ERP system, SAP.

Det er hensigten, at der med etableringen af funktionen som dataanalytiker etableres kompetencer til sammenstilling og analyse af flere forskellige datasæt. Målet er dels selv at identificere væsentlige og risikobetonede revisionsområder, dels at understøtte de enkelte revisionsopgaver med relevant datamateriale.

Du må forvente at skulle deltage i enkelte andre opgaver inden for revisionens samlede opgaveportefølje.

Stillingen som dataanalytiker i Forsvarsministeriets Interne Revision er nyoprettet, og anvendelsen og snitflader er derfor ikke for nærværende veldefineret. I den første tid vil der derfor være en del udviklingsarbejde, hvor forventningerne til funktionen skal operationaliseres og samarbejdet med chefen for Forsvarsministeriets Interne Revision og øvrige kollegaer skal etableres. Stillingsindehaveren bliver en vigtig del af opgaven med at etablere funktionen i Forsvarsministeriets Interne Revision.

Forsvarsministeriet har oprettet dataenheder flere forskellige steder i koncernen. Det er intentionen, at funktionen som dataanalytiker i Forsvarsministeriets Interne Revision vil blive søgt tilknyttet et netværk med lignende funktioner og kompetencer.

Funktionen som dataanalytiker referer til chefen for Forsvarsministeriets Interne Revision.

Om dig
Vi lægger vægt på, at dine analytiske kompetencer er i top. Det er desuden væsentligt, at du kan formidle resultaterne af dine analyser, både til dine kollegaer og til eksterne kunder inden for ministerområdet.

Det er et krav, at du behersker relevante teknikker til at kunne udtrække og sammenstille relevante dataudtræk, og at du kan analysere sammenhængene heri gerne med en revisionsmæssig tankegang. Det forventes derfor, at du kan anvende fx SQL-programmering eller lignende. Tilsvarende forventes det, at du har nemt ved at tilegne dig ny viden om anvendte IT løsninger, herunder BI-løsninger.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til ERP systemet SAP og kan udtrække data herfra. Hvis du ikke har kendskab til SAP, så skal du være parat til at gennemføre en målrettet uddannelse i dette.

Det er også væsentligt, at du har lysten og evnen til at kunne nedbryde en opgavebeskrivelse til konkrete handlinger, enten selvstændigt eller ud fra en opgavebeskrivelse fra et revisionsteam og her i forhold til en specifik revisionsopgave. Der er også plads til nysgerrighed til at finde nye måde at bruge datakilder til analyser der kan bidrage til at understøtte Forsvarsministeriets Interne Revision arbejde.

Du har en relevant akademisk uddannelse, men vigtigst er det, at du har erfaring med sammenstilling og analyse af data.

Ansættelsesvilkår
Hvis du er akademiker, vil aflønning blive fastsat i henhold til gældende AC-overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire, som omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter eller løngruppe 5, som omfatter majorer/orlogskaptajner. Stillingens indhold justeres i forhold til den valgte kandidat.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte. Såfremt du er udpeget til en international mission, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Det er en forudsætning for ansættelse i Forsvarsministeriet, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Kastellet i København.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Forsvarsministeriets Interne Revision, Søren Tang på telefon 25415234.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Heino Hansen på telefon 72819131

Ansøgningsfrist er 14. april 2020 og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 17 og 18.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk

Ansøgningsforløbet

Ansøgning
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

Vurdering af din ansøgning
Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

Samtaler
Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

Tilbagemelding
Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Klar til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79931333
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2020
Ansøgningsfrist
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79931333
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi
Beliggenhed