Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarsministeriet søger analytisk begavet og talstærk medarbejder til analyse- og optimeringsprojekter

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-06-2019

Er du en analytisk og talstærk generalist? Har du lyst til at arbejde i et ambitiøst og dynamisk miljø med tæt kobling mellem drift, strategi og forsvars- og sikkerhedspolitik? Så er det måske dig, vi har brug for.

 

Om os

I Forsvarsministeriet arbejder vi for at fremme Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed. I en tid hvor der stilles øgede krav til Forsvaret, er det afgørende, at opgaveløsningen udvikles og effektiviseres, så vi får mest mulig effekt ud af de ressourcer, som samfundet stiller til rådighed for Forsvaret. Det er vores opgave i Kontor for Koncernanalyse og Konkurrenceudsættelse og det vil vi gerne have din hjælp til.

 

Om stillingen

Stillingen er placeret i Kontor for Koncernanalyse og Konkurrenceudsættelse i Forsvarsministeriets departement. Kontoret understøtter udvikling, effektivisering og styring af koncernen. Det sker bl.a. gennem udarbejdelse af analyser på tværs af koncernen, i forbindelse med udformningen af mål- og resultatplaner og tværgående opfølgning på forligsimplementering.

 

Du vil blive tilknyttet analyseteamet, som fungerer som en central placeret enhed, der sættes ind på tværs af Forsvarsministeriets koncern, for at løse nogle af de mest komplekse udfordringer som ministerområdet står overfor. Vi arbejder derfor med en bred vifte af analyse- og strategiprojekter, og det næste projekt ligner sjældent det sidste.

 

Vores analyser har ofte til formål at løse en konkret driftsmæssig udfordring et sted i koncernen, omkostningsoptimere driften eller effektivisere opgaveløsningen på et udvalgt område i koncernen. Til eksempel kan det nævnes, at kontoret var ansvarlig for en omfattende budgetanalyse i forbindelse med indgåelse af det seneste Forsvarsforlig, og vi har også for nyligt gennemført en optimeringsanalyse af Forsvarets EH101 helikopterkapacitet.

 

I den kommende tid forventer vi at skulle gennemføre en række større analyseprogrammer med central betydning for Forsvarets udvikling, herunder bl.a. en række udviklings- og optimeringsanalyser af Forsvarets operative enheder.

 

Du vil således få mulighed for at indgå i et bredt udsnit af analyseopgaver, som vil udfordre og udvikle dig både fagligt og personligt.

 

Du vil almindeligvis blive tilknyttet et eller to større analyseprojekter ad gangen, hvor du sammen med et projektteam fra kontoret, i tæt samarbejde med repræsentanter fra Forsvarsministeriets myndigheder, skal gennemføre et analysearbejde, der skal munde ud i en anbefaling til den øverste ledelse.

 

Dine konkrete arbejdsopgaver vil variere fra projekt til projekt.

 

Du kan eksempelvis få ansvaret for:

  • på kort tid at sætte dig ind i et nyt forretningsområde, forholde dig kritisk og udfordre måden tingene gøres på i dag

  • at gennemføre behandling og analyse af data, som kan hjælpe dig med at belyse en specifik problemstilling

  • at lave en systematisk indsamling af fageksperters input og sammen med dem udvikle nye løsninger på konkrete udfordringer

  • at formidle analyse og anbefalinger til beslutningstagere

  • at bidrage til at udvikle nye metodiske og analytiske tilgange, som kan udvikle vores analytiske evner i teamet

 

Om dig

Vi søger en analytisk og talstærk generalist, der har lyst til at arbejde med at udvikle sine kompetencer inden for optimerings- og analyseområdet.

 

Konkret forestiller vi os at:

  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund, eksempelvis inden for samfundsvidenskab, virksomhedsøkonomi eller lignende. Endvidere forestiller vi os, at du er nyuddannet eller har 2-3 års relevant erhvervserfaring.

  • Du er analytisk begavet og har mod på at tackle komplekse problemstillinger.

  • Du er metodisk stærk og har en god talforståelse. Det er endvidere en fordel, hvis du er en erfaren Excel bruger.

  • Du er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler.

  • Du er ambitiøs, målrettet og initiativrig og trives med en afvekslende og til tider travl hverdag.

 

Konkret erfaring med optimeringsanalyser og/eller forsvarsområdet er en fordel, men ikke et krav. Særligt vigtigt er det dog, at du er fagligt nysgerrig, brænder for at udvikle dig, og kan bidrage til den gode stemning i kontoret.

 

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation.

 

Er du militær, ansættes du efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

 

Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

 

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne

sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

 

ANSØGNING OG KONTAKT

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Mads Grønnegaard-Kieler på tlf. 728 10245.

 

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Louise Klingenberg Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 728 19121.

 

Ansøgningsfristen er den 15. august 2019, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 34 og 35.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Der vil indgå brug af test i ansættelsesforløbet.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Del dette job

Kontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74262586
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Analyse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2019
Ansøgningsfrist
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74262586
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Analyse
Beliggenhed