Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarskommandoens Økonomidivision søger generalist

Forsvarsministeriet, Flyvestation Karup

Midtjylland

Indrykket
12-04-2021

Vil du være med til at styre økonomien i Forsvaret? Er du engageret og ambitiøs? Skal du tage dit første karriereskridt, eller vil du have fart på din nuværende karriere? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Om os

Forsvarskommandoens Økonomidivision er en del af Forsvarsministeriets Departement og har ansvaret for, at Forsvarets økonomi bliver forvaltet på den bedst mulige måde, så der skabes mest mulig forsvar for pengene.

Vores mål er at være blandt de bedste til koncernstyring i staten, hvor økonomidivisionen leverer rettidig og værdiskabende økonomisk rådgivning til alle niveauer af Forsvaret. Forsvaret har et årligt budget på cirka 22 mia. kroner og sammen arbejder vi for fred, frihed og sikkerhed herhjemme og ude i verden.

Økonomidivisionen er opdelt i tre Økonomistøtteafdelinger samt en Udviklingsafdeling. Den ene afdeling rådgiver Hærens enheder og Specialoperationskommandoen, den anden rådgiver Søværnets enheder og den tredje rådgiver Flyvevåbnets enheder samt udsendte enheder på internationale operationer.

Du vil blive ansat i det element, der rådgiver Søværnet.

Om stillingen

Hver dag i elementet er forskellig, og vi understøtter opgaveløsningen i alt fra internationale indsættelser og naturkatastrofer ude i verden til udarbejdelse af ledelsesinformation og prioriteringsoplæg. Fælles for vores opgaver er, at vi arbejder tæt sammen for at nå vores mål med fokus på resultatskabelsen for Forsvaret.

Som Business Controller vil din primære opgave være økonomiske rådgivning af Søværnet. Dine opgaver vil blive sammensat efter dit erfaringsniveau, men som Business Controller kan du komme til at arbejde med ledelsesinformation, budgetopfølgning, udforme beslutningsforslag til ledelsen, udforme analyser på dit område mv.

Ydermere kan du deltage i udviklingsopgaver vedrørende af økonomistyringen af Søværnet og Forsvaret generelt.

Uanset din opgavesammensætning forventer vi, at du har en tæt kontakt til Søværnet, men at du også formår at tænke hele koncernen ind i dine vurderinger og løsningsforslag.

 

Du kan forvente:

  • at få en udfordrende og travl hverdag i en spændende og ambitiøs afdeling, hvor resultater og udvikling spiller en central rolle

  • at få selvstændige ansvarsområder, hvor du i samarbejde med kollegaer i Økonomidivisionen skal understøtte styringen af Forsvaret

  • at der holdes fokus på, at dit potentiale udfoldes og udvikles med en stejl læringskurve, så du kan være med til at udvikle den økonomiske styring

  • at der bliver taget hånd om din karriere, og du får opbygget unikke kompetencer i en stor kompleks offentlig driftsvirksomhed

  • at få engagerede og kompetente kollegaer

 

Om dig

Konkret søger vi en generalist. Stillingen kræver dog, du skal befinde dig godt i krydsfeltet mellem rådgivning, styring og økonomi.

Fælles for opgaverne er, at du skal gå til dem med en veludviklet proces- og talforståelse, og du er garant for kvalitetssikring af bidrag fra andre dele af Økonomidivisionen og Forsvaret.

Din pen og dine analyser skal være skarpe, og du skal kunne formidle sagens kerne kort og præcist både mundtligt og skriftligt. Vi forventer også, at du tager ansvar og udviser engagement i tilgangen til at skabe resultater i god dialog med relevante interessenter.

Du skal have forståelse for ministerområdets særlige status, hvor forberedelse og deltagelse i krig, konflikter og katastrofer er en realitet.

Vi forestiller os, at du har relevant akademisk uddannelse eller professionsbachelor gerne inden for det samfundsfaglige område, samt en interesse for økonomisk rådgivning og økonomistyring. Du kan være nyuddannet eller måske har du erfaring fra tidligere jobs.

Du kan også være militært ansat, som Kaptajn eller Major, med interesse for, hvordan styringen i Forsvaret foregår.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning

Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire eller fem afhængigt af dine kvalifikationer.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte. Såfremt du er udpeget til en international mission, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Flyvestation Karup, Herningvej 30, 7470 Viborg.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Martin Brun Jensen på tlf. 21 75 94 44.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Isabel Hoffmann på tlf. 32 66 54 26.

Ansøgningsfristen er 3. maj.

Samtaler forventes afholdt snarest derefter.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Stillingen er ledig til besættelse fra snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet, Flyvestation Karup

Adresse 1
Herningvej 30
7470 Viborg
Danmark
Adresse 2
Herningvej 30
7470 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2021
Udløber
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81948263
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet, Flyvestation Karup

Adresse
Herningvej 30
7470
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-04-2021
Ansøgningsfrist
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81948263
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed