Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forstander til Odense City Campus

HF & VUC FYN

Odense, Fyn

Indrykket
24-01-2019

HF & VUC FYN

 

Odense City Campus søger forstander med evne til at lede stærke fagligheder i en kompetent og kompleks organisation

 

HF & VUC FYN samler alle uddannelsestilbud i Odense i nye og attraktive bygninger i Kottesgade. Dermed skabes en hel unik ramme om læring og uddannelse, og som forstander får du en enestående mulighed for at sætte retning på den proces, der skal sikre, at de pædagogiske miljøer og kulturer samles i ét fællesskab og at potentialet i mangfoldigheden forløses.

 

Du får ansvaret for at løfte en udfordrende og spændende ledelsesopgave i et samlet campusmiljø med en unik bredde af uddannelser, kulturer og fagligt engagerede medarbejdere og ledere.

 

Du skal understøtte udviklingen af Campus kompetente ledelsesteam, bestående af 10 afdelingsledere, ind i et reelt ledelsesfællesskab og derigennem sikre sammenhængskraften i en stor og kompleks uddannelsesinstitution, og du skal bidrage til den strategiske udvikling af et samlet HF & VUC FYN. Der er altså tale om en attraktiv mulighed for at arbejde med ledelse på et højt niveau, skabe resultater i særklasse sammen med p.t. ca. 240 medarbejdere og samtidig sætte Campus Odense City på landkortet i det uddannelsespolitiske landskab.

 

Du ved, hvad det vil sige at drive en kompleks uddannelsesinstitution og kan skabe medløb også i modvind. Du kan sikre, at Odense City Campus også i fremtiden fastholder sin position som en af de største uddannelsesinstitutioner på det forberedende område. Som person forventes den nye forstander at være robust og have en empatisk, positiv og tillidsfuld tilgang til andre mennesker.

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Stig Holmelund Jarbøl fra HF & VUC FYN på telefon 2383 9470 og/eller Mercuri Urval; Anja Lange på telefon 4049 2026 og Jan Kjeldsmark på telefon 4073 4950.

 

Læs mere om stillingen og ansøgningsproceduren i det uddybende notat her. Se også taksonomi for lederne her, taksonomi for underviserne her og taksonomi for vejlederne her

 

Ansøgningsfristen udløber den 22. februar 2019, kl. 10.00.

 

Søg stillingen nederst på denne side.

 

Om virksomheden

Odense City Campus er en del af HF & VUC FYN og vil med sammenlægning af alle uddannelser i et nyt campusmiljø danne rammen om en både stor og alsidig uddannelsesinstitution. 10.000 kursister uddanner sig hvert år på HF & VUC FYN og en stor andel af dem møder man på Odense City Campus. På Odense City Campus udbydes uddannelserne; 2-årig HF, HF enkeltfag, Gymnasiale Suppleringskurser (GS), Almen Voksenuddannelse (avu), Forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning for voksne (OBU) og det Gymnasiale indslusningsforløb for Flygtninge og indvandrere (GIF) P.t er der omkring 2.000 årskursister, heraf 200 på fjernundervisning samt ca. 240 medarbejdere.

Del dette job

Kontakt

HF & VUC FYN

Adresse 1
Kottesgade 6 - 8
5000 Odense C
Danmark
Adresse 2
Kottesgade 6 - 8
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-01-2019
Udløber
22-02-2019
Kviknummer
LJA-70032808
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

HF & VUC FYN

Adresse
Kottesgade 6 - 8
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-01-2019
Ansøgningsfrist
22-02-2019
Kviknummer
LJA-70032808
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse
Beliggenhed