Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FORSTANDER

Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter

Horsens, Østjylland

Indrykket
02-04-2019

Vil du sikre fundamentet for et af de vigtigste erhverv i Danmark, så er stillingen som forstander på Bygholm måske noget for dig. Bygholm søger en forstander, der kan bringe Bygholm ind i fremtiden, som en fortsat vigtig brik i udviklingen af landbrug og agroindustri.

 

Forstanderen skal brænde for at realisere Bygholms mission om at sikre ledere og medarbejdere til fremtidens landbrugserhverv og agroindustri, så Danmark også fremover har landbrug og fødevarer af høj kvalitet.

 

Opgaver

Forstanderen på Bygholm er først og fremmest skoleleder og leder af kostskolen med alt hvad det indebærer.

 

Forstanderen har det overordnede ansvar for drift, udvikling og ledelse af Bygholm med reference til bestyrelsen. Forstanderen skal sikre en solid drift, der bæres af faglighed på højeste niveau hvilket Bygholm allerede er kendt for. Bygholm er samtidig præget af sektorens udfordringer, hvor især rekruttering af nye elever til erhvervet og skolen er en vigtig opgave.

 

Bygholm er, samtidig med at være en uddannelsesinstitution af højeste kvalitet med gode fysiske rammer, også en kostskole med 150 kostelever. En højt prioriteret opgave er derfor at sikre gode og faste rammer for trivsel og almen dannelse, således at de unge får de bedste muligheder for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt, som en del af deres ophold på Bygholm.

 

Forstanderen skal være en samlende leder, der går forrest. Som ambassadør for skolen skal man være en aktiv og synlig figur i forhold til de eksterne relationer, hvor et fortsat godt samarbejde med andre aktører og samarbejdspartnere i lokalområdet skal fastholdes. Samtidig skal Bygholm være markant og synlig nationalt.

 

Forstanderen skal desuden fortsætte det gode samarbejde i skolens samarbejdsudvalg og generelt arbejde for at sikre trivsel og løbende kompetenceudvikling af alle skolens medarbejdere.

 

En professionel og sikker betjening af bestyrelsen, således at forstanderen i samspil med bestyrelsen kan sætte den strategiske retning for Bygholm, er en vigtig opgave. Skolens strategiske mål og visioner skal realiseres med forstanderen som et vigtigt omdrejningspunkt.

 

Kompetencer

Det er en fordel, hvis den nye forstander har en bred ledelseserfaring, herunder gerne med ledelse af ledere. Erfaring fra uddannelsesområdet og kendskab til landbrugssektoren og tilknyttede erhverv vil vægtes positivt, ligesom erfaring med ledelse af kostskole er et plus. Endelig er det helt afgørende, at forstanderen har et stort hjerte for de unge og brænder for at give eleverne den bedst tænkelige hverdag på Bygholm med fokus på trivsel dannelse, læring og udvikling.

 

Forstanderen skal som person være rummelig og kunne stå fast under pres og samtidig være en leder, der med autoritet og handlekraft kan brænde igennem både internt i forhold til elever og medarbejdere og eksternt i forhold til skolens interessenter. Dette kombineret med en delegerende, involverende og lyttende ledelsesstil.

 

Solide strategiske evner er en forudsætning for succes i stillingen, og forstanderen skal endvidere have stærke kommunikative og relationelle kompetencer, så en tydelig strategisk retning kan formidles og fastholdes.

 

Der forventes en relevant uddannelsesmæssig baggrund, men erfaringer og resultater vægtes højere.

 

Vilkår

Stillingen er indplaceret i lønramme 36, og lønnen fastsættes på baggrund af retningslinjerne i den gældende chefaftale. Tiltrædelse forventes 1. august 2019.

 

Ansøgning

Søg stillingen via www.muusmann.com/stillinger senest tirsdag den 30. april 2019.

 

Kontakt gerne bestyrelsesformand Nis Hjort, tlf. 20 22 66 29 eller partner i MUUSMANN Lars Bo Pedersen, tlf. 40 22 87 18.

 

Læs stillings- og personprofilenwww.bygholm.dk eller www.muusmann.com.


Del dette job

Kontakt

Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter

Adresse 1
Hattingvej 49
8700 Horsens
Danmark
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
02-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72129734
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter

Adresse
Hattingvej 49
8700
Horsens
Praktisk information
Indrykket
02-04-2019
Ansøgningsfrist
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72129734
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed