Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsikringsrådgiver til Djøfs Medlemsservice

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-08-2019

Vi har et fagligt udfordrende og personligt udviklende job til dig, der har interesse og flair for salg, forsikringer og rådgivning.

 

Jobbet

Djøf bygger en ny forsikringsenhed til gavn for vores over 95.000 medlemmer. Vi har arbejdet med forsikringer længe, men du skal med din store faglige viden og uddannelse inden for forsikringer levere resultaterne. Vores samarbejde med Codan er strategisk, og du vil være i høj grad få hands-on med, hvordan Codans produkter bliver en endnu større del af vores medlemmers hverdag. Vi er en organisation i vækst og forandring. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at bidrage til denne proces, og at du trives i en spændende omstillingsfase.

 

Du sørger for, at Codan og Djøf sammen kommer i mål med at øge andelen af medlemmer med en Codan forsikring, øger fastholdelsen og skaber rammerne for nysalg, så vi kommer endnu tættere på medlemmerne og leverer en stærk medlemsoplevelse.

 

Du bliver del af en ny afdeling, hvor opbygningen af nye kommercielle forretningsområder drives. En afdeling hvor medlemsservice, medlemsoplevelse, vores indsatser mod de studerende og hvor loyalitetsskabende samarbejder er forankret. Sammen skal vi nå 100.000 medlemmer i 2020.

 

Din profil

Da arbejdet primært består i at sælge og rådgive vores medlemmer om forsikringer, er det vigtigt, at du ikke er bange for at sparke døren ind hos vores medlemmer og sælge produktet. Men hele tiden skal medlemmet være i fokus, da vi lægger stor vægt på salg gennem tillidsfuld rådgivning. Det er et krav, at du har erfaring med salg og rådgivning, og meget gerne inden for forsikring fx via et call center.

 

Du trives i den udadvendte rolle, og du tager ansvar for at yde god service og rådgivning til vores medlemmer. Du er målrettet og resultatorienteret i forhold til teamets mål, og du kan lide at samarbejde, men tager naturligvis også ansvar for selvstændige opgaver. Det er væsentligt, at du er velformuleret både mundtligt og på skrift på henholdsvis dansk og engelsk.

 

Vi forventer, at du

  • som minimum har niveau 3 fra Forsikringsakademiet

  • har erfaring fra et forsikringsselskab, gerne call center

  • er kvalitetsbevidst

  • er ansvarsfuld og pligtopfyldende

  • er teamplayer og vant til at indgå i en gruppe

  • har mod på nye opgaver.

 

Vi tilbyder

Du vil blive ansat i Djøfs Medlemsservice, som består af 15 kolleger heraf 4 studerende. Afdelingen yder direkte rådgivning til medlemmerne i spørgsmål om vilkår, medlemskab og kontante fordele.

 

Ydermere giver jobbet mulighed for

at få opbygget direkte indsigt og viden om medlemmers brug af forsikringsprodukter

at blive en del af en kompetent organisation med stort fokus på faglighed og kvalitet i opgaveløsningen.

 

Vilkår

Stillingen er fuld tid, og de primære arbejdstider ligger inden for vores åbningstider, som alle hverdage er kl. 9-16. Du må dog forvente opgaver og ringeaktiviteter, der ligger uden for åbningstiden. Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chef for medlemsservice Joel Haviv på 31 20 32 85 eller projektleder for enheden Ronni Iversen på 31 69 35 63. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest torsdag den 5. september 2019 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 37 og 38.

 

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-08-2019
Udløber
05-09-2019
Kviknummer
LJA-74996310
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning, Salg og marketing
Ansøg nu
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-08-2019
Ansøgningsfrist
05-09-2019
Kviknummer
LJA-74996310
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning, Salg og marketing
Beliggenhed