Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsudviklere til Domstolsstyrelsen

Domstolsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-11-2019

Vær med til at udvikle Danmarks Domstole

Vi søger to engagerede og dygtige forretningsudviklere med særdeles gode samarbejdsevner og stort drive, der vil være med til at udvikle Danmarks Domstole.

 

Danmarks Domstole værner om vores demokrati, retssamfund og den enkeltes retssikkerhed. Det gør vi med udgangspunkt i vores vision, vores stærke værdier og vores fælles mål. Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vi har til opgave at udvikle, administrere og understøtte domstolene og er således med til at arbejde for ret og retfærdighed.

Vi tilbyder to spændende nyoprettede stillinger på en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglig standard, professionalisme og ikke mindst arbejdsglæde.

 

En spændende og afvekslende arbejdsdag med en stor kontaktflade

Danmarks Domstoles mål, værdier og vision tager afsæt i domstolenes særlige rolle i samfundet og ansvar for at sikre høj faglighed og god service til alle brugere. Det kræver blandt andet, at vi fortsat udvikler os i samspil med vores omverden og den udvikling, som bl.a. finder sted på digitaliseringsområdet.

 

Opgaven for forretningsudviklerne er at medvirke til at drive og skabe udviklingen af Danmarks Domstole. Din opgave bliver sammen med den anden forretningsudvikler at identificere og analysere potentielle vækstområder, pilotteste nye udviklingsmuligheder samt bidrage til, at forretningen tænkes ind i udviklingen af nye digitale løsninger og it-systemer. Du skal herudover bidrage til den efterfølgende organisatoriske implementering.

 

Du skal blandt andet:

  • Omsætte kompleks viden og data til brug for forretningsudvikling

  • Kvalificere idéer og initiativer med inddragelse af øvrige centre og retter

  • Udarbejde business cases og vurdere værdien af konkrete forretningsprojekter

  • Anvende din viden om udviklingsprocesser og om samfundsmæssige og internationale tendenser i udviklingsprojekter

  • Omsætte resultater af brugerundersøgelser til egentlige forretningsprojekter

 

Du bliver en del af Enheden for Udvikling og Organisation, hvor vi er ca. 17 engagerede medarbejdere, som i tæt samarbejde med retterne varetager forretningsudvikling, HR- og organisationsudvikling, organisatorisk implementering, strategi, uddannelse samt internationalt arbejde. Vi arbejder selvstændigt med fokus på fælles ansvar og interesse for helheden.

 

Du har et særligt talent for at omsætte kompleks viden til kvalificering og udvikling af konkrete projekter

Jobbet kræver, at du er i stand til at tænke helhedsorienteret, have overblik og evner at sætte dig ind i komplekse opgaver og sammenhænge. Det er vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt samt formidle kompliceret materiale til andre, der ikke har samme faglige viden som dig.

 

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund (cand.scient.pol., cand.polit., cand.merc., cand.jur. eller lignende) og har praktisk erfaring med forretningsudvikling og -metoder. Det er en klar fordel, at du er nysgerrig på samfundstendenser samt har teknologi- og talforståelse. 

 

Det er afgørende, at du har lyst til at sætte dig ind i Danmarks Domstole som organisation og løbende agerer proaktivt, handlekraftigt og helhedsorienteret. Du skal trives med at agere i et felt, hvor du jonglerer med opgaver på både strategisk niveau og af mere praktisk karakter. Derfor lægger vi vægt på, at du har erfaring med at koordinere, strukturere og skabe overblik. Du er løsningsorienteret og har en udtalt situationsfornemmelse. Du er en holdspiller, der har fokus på, at vi lykkes sammen, og samtidig kan arbejde selvstændigt.

 

Vi er en del af en stor organisation, og mange opgaver løses i tæt samarbejde med domstolene og andre enheder i styrelsen. Det betyder, at det er helt afgørende for at få succes i stillingen, at du er lydhør og interesseret i at involvere og have et tæt samarbejde med interessenter, brugere og kolleger også selv om det kan betyde, at processerne i første omgang tager længere tid.

 

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til domstolene eller erfaring fra det offentlige.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er ledige til besættelse snarest muligt.

 

Du vil afhængig af erfaringer og kvalifikationer blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer, herunder Danmarks Jurist- og Økonomfor-bund. 

 

Der vil eventuelt være mulighed for at aftale et personligt tillæg afhængig af dine kvalifikationer og forudgående erfaringer. 

 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til chef for organisation og udvikling Louise Lee Leth på 99 68 42 82 eller mobil 40 98 48 95. 

 

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen og Danmarks Domstole på www.domstol.dk    

 

Ansøgning og øvrige oplysninger

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen Søg stillingen nederst på siden.

 

Ud over din ansøgning bedes du vedlægge cv, eksamenspapirer (både bachelor- og kandidatbevis med karakterer), eventuelle udtalelser m.v.

 

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest mandag den 2. december 2019 kl. 12.

 

Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 5. december og mandag den 9. december 2019. Vi forventer at holde 2. samtaler med udvalgte kandidater torsdag den 12. december 2019.

 

Vi opfordrer alle, der er interesseret i stillingen og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 


Del dette job

Kontakt

Domstolsstyrelsen

Adresse 1
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Adresse 2
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2019
Udløber
02-12-2019
Kviknummer
LJA-77567176
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen

Adresse
Store Kongensgade 1-3
1264
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-11-2019
Ansøgningsfrist
02-12-2019
Kviknummer
LJA-77567176
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund
Beliggenhed