Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsudvikler til Karriereunivers

Fagbladet Folkeskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2019

Folkeskolen søger entreprenant udvikler/kommerciel produktleder

 

Alle børn har brug for dygtige lærere og gode undervisere. Derfor hjælper vi på fagmediet Folkeskolen lærere og skoleledere med at finde skoler, hvor der er elever, som har brug for dem. Vi gør det på lærerjob.dk, landets stærkeste rekrutteringsportal for området, og i vores magasin. Men skolernes muligheder for rekruttering er under forandring.

 

I en nyetableret kommerciel funktion LÆRERKARRIERE - søger vi derfor en entreprenant forretningsudvikler, der som daglig leder og med reference til den ansvarshavende chefredaktør og direktør kan løfte og udvikle forretningsområdets tjenester, produkter og organisering af en salgsfunktion. Der er tale om en krævende opgave med mange muligheder, hvor den rette kandidat skal agere på strategisk og operativt niveau med udpræget grad af frihed under (budget)ansvar i en vekselvirkning mellem proaktive besøg i marken og analytisk refleksion om de næste skridt. Er det dig?

 

Du skal leve og ånde for forretningen, men tænde på sagen. Du finder det inspirerende at være selvkørende kommerciel forretningsudvikler og iværksætter omkring en veletableret redaktionel kultur med stor integritet, hvis hele verden er kritisk fagjournalistik på højeste professionelle niveau. Samtidig er du digital i hjertet på fornavn med CRM og kan selv formulere krav og rutiner til de databaser, der skal skabe viden om det marked, som du skal besejre.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads i hjertet af København med attraktive ansættelsesvilkår og lækker frokostordning.

 

Vilkår

Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Fagbladet Folkeskolen ApS og konsulentklubben i Danmarks Lærerforenings sekretariat. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

 

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

 

Vil du vide mere?

For yderligere information om Fagbladet Folkeskolen og folkeskolen.dk er du velkommen til at kontakte Hanne Birgitte Jørgensen, ansvarshavende chefredaktør og direktør for på telefon 40 18 92 13. For yderligere information om job og indhold er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Arne R. Steinmark (fra Steinmark & Steinmark) på telefon 22 62 90 69.

 

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest fredag den 21. juni kl. 12.00.

 

Ansøgninger behandles løbende. Bemærk derfor, at stillingsannoncen kan indrykkes i flere medier. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra. Der vil indgå en case som del af ansættelsessamtalerne.

 

Folkeskolen.dk har godt 650.000 sidevisninger om måneden og en meget livlig debat. Det trykte blad har 153.000 læsere. Fagbladet Folkeskolen og folkeskolen.dk udgives af udgiverselskabet Fagbladet Folkeskolen ApS, som ejes af Stibo Complete og Danmarks Lærerforening. Den redaktionelle linje er uafhængig af foreningsmæssige, økonomiske og politiske interesser.

 

 

Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fagbladet Folkeskolen

Adresse 1
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
21-06-2019
Kviknummer
LJA-74024190
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier, Kultur, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fagbladet Folkeskolen

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2019
Ansøgningsfrist
21-06-2019
Kviknummer
LJA-74024190
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT og web, Kommunikation og medier, Kultur, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed