Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsudvikler til Danmarks Domstole

Domstolsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-05-2020

Vil du være med til at udvikle Danmarks Domstole? Kan du identificere potentielle vækstområder og pilotteste nye udviklingsmuligheder? Er du talstærk? Er du en engageret og dygtig forretningsudvikler? Og har du særdeles gode samarbejdsevner og et stort drive? Så er du måske vores nye kollega.

 

Danmarks Domstole værner om vores demokrati, retssamfund og den enkeltes retssikkerhed. Det gør vi med udgangspunkt i vores vision, vores stærke værdier og vores fælles mål. Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vi har til opgave at udvikle, administrere og understøtte domstolene og er således med til at arbejde for ret og retfærdighed.

 

Vi tilbyder dig en spændende, nyoprettet stilling:

 • på en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglig standard, professionalisme og ikke mindst arbejdsglæde

 • hvor du får mulighed for at påvirke udviklingen af Danmarks Domstole

 • hvor du får et stort ansvar i en vigtig samfundsinstitution og

 • hvor du får en stor kontaktflade til både interne og eksterne samarbejdspartnere 

Du bliver en del af Enheden for Udvikling og Organisation, hvor vi er 18 engagerede medarbejdere, som i tæt samarbejde med retterne varetager forretningsudvikling, HR- og organisationsudvikling, organisatorisk implementering, strategi, uddannelse samt internationalt arbejde. Vi arbejder selvstændigt med fokus på fælles ansvar og interesse for helheden.

 

Vær med til at skabe fremtiden for Danmarks Domstole

Danmarks Domstoles mål, værdier og vision tager afsæt i domstolenes særlige rolle i samfundet og ansvar for at sikre høj faglighed og god service til alle brugere. Det kræver, at vi fortsat udvikler os i samspil med vores omverden og den udvikling, som blandt andet finder sted på digitaliseringsområdet.

 

Din opgave bliver sammen med den anden forretningsudvikler i enheden - at medvirke til at drive og skabe udviklingen af Danmarks Domstole, herunder at identificere og analysere potentielle vækstområder, pilotteste nye udviklingsmuligheder samt bidrage til, at forretningen tænkes ind i udviklingen af nye digitale løsninger og it-systemer. Du skal herudover bidrage til den efterfølgende organisatoriske implementering.

 

Du skal blandt andet:

 • Analysere kompleks viden og data til brug for forretningsudvikling og digitalisering

 • Kvalificere idéer og initiativer med inddragelse af øvrige centre og retter

 • Udarbejde business cases og vurdere værdien af konkrete forretnings- og digitaliseringsprojekter

 • Researche, indsamle og kommunikere ny viden og data, som kan danne grundlag for beslutning om udviklingsinitiativer 

Mere konkret forestiller vi os, at du i den kommende tid skal: 

 • Deltage i en arbejdsgruppe, som skal arbejde med opsamling af erfaringer under Covid-19 og nye måder at arbejde på

 • Gennemføre en brugerundersøgelse og identificere potentielle udviklingstiltag

 • Deltage i et pilotprojekt om forbedring af kommunikationen med brugerne ved retterne

 • Udarbejde en model for indsamling af data til identificering af potentielle udviklingsområder  

Fra 2021 forventer vi, at styrelsens største opgave vil blive den kommende udskiftning af it-systemerne til understøttelse af retternes straffe- og skifteområde. Projektet går på tværs af flere myndigheder under Justitsministeriets ressort og har en samfundsmæssig vigtig betydning.

 

Vi forventer, at du som forretningsudvikler vil indgå i dette projekt ved at medvirke til at sikre, at projektet bringer maksimal værdi for vores brugere. Du vil bl.a. kunne bidrage ved at udarbejde forretningsanalyser, beslutningsgrundlag eller produktrisikoanalyser og ved at kunne analysere forretningsbehov og omsætte denne viden til digitale behov.

 

Du har et særligt talent for at omsætte data og kompleks viden til udvikling af konkrete projekter

Jobbet kræver, at du er i stand til at tænke helhedsorienteret, have overblik og evner at sætte dig ind i komplekse opgaver og sammenhænge. Det er vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt, både skriftligt og mundtligt, samt formidle kompliceret data og materiale til andre, der ikke har samme faglige viden eller talforståelse som dig.

 

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund. Din uddannelsesmæssige baggrund kan spænde bredt fra for eksempel cand.merc., cand.merc.jur., cand.polit., cand.scient.pol., cand.scient.soc., til cand.polyt., cand.it eller tilsvarende. Du har praktisk erfaring med forretningsanalyse og har en bred værktøjskasse inden for analyse, behandling af data og kvalificering af nye idéer.

 

Du skal være udviklingsorienteret, nysgerrig på samfundstendenser samt have god teknologi- og talforståelse. 

 

Det er afgørende, at du har lyst til at sætte dig ind i Danmarks Domstole som organisation og løbende agerer proaktivt, handlekraftigt og helhedsorienteret. Du skal trives med at agere i et felt, hvor du jonglerer med opgaver på både strategisk niveau og af mere praktisk karakter.

 

Derfor lægger vi vægt på:

 • at du har erfaring med at koordinere, strukturere og skabe overblik.

 • at du er løsningsorienteret og har en udtalt situationsfornemmelse.

 • at du er en holdspiller, der har fokus på, at vi lykkes sammen, og samtidig kan arbejde selvstændigt. 

For at få succes i stillingen er det helt afgørende, at du er lydhør og interesseret i at involvere og have et tæt samarbejde med interessenter, brugere og kolleger også selv om det kan betyde, at processerne i første omgang tager længere tid.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

 

Du vil, afhængigt af erfaringer og kvalifikationer, blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer, herunder Danmarks Jurist- og Økonomforbund. 

 

Der vil eventuelt være mulighed for at aftale et personligt tillæg afhængig af dine kvalifikationer og forudgående erfaringer. 

 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til chef for organisation og udvikling Louise Lee Leth på 99 68 42 82 eller mobil 40 98 48 95. 

 

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen og Danmarks Domstole på www.domstol.dk   

 

Ansøgning og øvrige oplysninger

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen Ansøg via link nederst på siden.

 

Ud over din ansøgning bedes du vedlægge cv, eksamenspapirer både bachelor- og kandidatbevis med karakterer eventuelle udtalelser m.v.

 

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest onsdag den 3. juni 2020 kl. 12.00. 

 

Vi forventer at holde 1. samtaler den 9. og 10. juni 2020. Vi forventer at holde 2. samtaler med udvalgte kandidater den 22. juni 2020.

 

Vi opfordrer alle, der er interesseret i stillingen og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 


Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Domstolsstyrelsen

Adresse 1
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2020
Udløber
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80290063
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen

Adresse
Store Kongensgade 1-3
1264
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-05-2020
Ansøgningsfrist
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80290063
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed