Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsudvikler søges til Det Tekniske Fakultet, SDU

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
29-11-2018

Det Tekniske Fakultet (TEK) på Syddansk Universitet ønsker at udvikle og styrke supporten til fakultetets faglige miljøer i forbindelse med erhvervssamarbejde og projektgenerering, herunder ekstern finansiering af forsknings- og samarbejdsprojekter.

Vi søger derfor en engageret og dygtig kollega til en stilling som specialkonsulent med erfaring inden for forretningsudvikling, kontraktudarbejdelse og projektledelse med ansættelse den 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Om stillingen
Et job i et spændende tværdisciplinært innovations- og administrationsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt spændende, selvstændige og afvekslende opgaver. Du bliver en del af TEK Innovation, som udgør TEKs afdeling for innovations- og forskerstøtte, samt for udførelse af specialopgaver for fakultetsledelsen. Vi er en afdeling med 14 medarbejdere og vi lægger vægt på vidensdeling og på at hjælpe hinanden med opgaverne.

Din opgave vil sammen med kollegaer være at supportere vores forskere i at styrke erhvervssamarbejdet gennem udvikling og gennemførelse af kommercielle projekter og aktiviteter. Du vil herunder få ansvaret for udarbejdelse af forskellige former for kontrakter, som ligger til grund for de forskellige samarbejder. Dette vil ske i tæt samarbejde med universitetets jurister.

Du indgår i et tværfagligt team og vil samarbejde tæt med forskere, eksterne samarbejdspartnere samt aktører fra erhvervslivet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Bidrage til den strategiske udvikling af fakultetets samarbejde med erhvervslivet og omverdenen.

 • Bistå forskerne med at udarbejde forretningsplaner, markedsanalyser og værdiberegninger i forbindelse med samarbejdsprojekter.

 • Håndtere enhedens portefølje af kontraktsamarbejder.

 • Håndtere egen portefølje af kommercialiseringsprojekter.

 • Medvirke til frembringelse af relevante opgørelser og dataudtræk bl.a. til ledelsesbetjening.

Vi søger
Vi forventer, at din uddannelsesmæssige baggrund er ingeniør eller kandidat og evt. Ph.d. inden for et relevant fagområde. Vi lægger vægt på:

 • Erfaring med kommercielle projekter og aktiviteter, f.eks.:

 • forretningsudvikling, kontraktudarbejdelse og projektledelse.

 • forskningsfondsansøgninger herunder forståelse for forskningens kontekst og rammebetingelser.

 • Viden om produkt- og markedsanalyser, markedsføring og værdiberegninger.

 • Erfaring med skabelse af netværk og partnerskaber.

 • Viden om patentering, IPR mv.

Du har endvidere en skarp pen og behersker dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt samt gængse IT-værktøjer. Du er udadvendt og klar til at møde forskere og eksterne samarbejdspartnere i øjenhøjde og har lyst til og mod på at indgå i drøftelse på et højt kvalificeret niveau og argumentere for din sag. Som person er du struktureret, serviceminded, og selvstændig. Samarbejdsklimaet er uformelt og fællesskabsorienteret, så god humor er en fordel og gode samarbejdsevner et must.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode muligheder for at sætte sit eget præg på hverdagen og deltage i den fortsatte udvikling af enheden. Du vil have stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker som specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil, afhængig af kvalifikationer, være mulighed for forhandling af tillæg.

Tjenestested: Odense.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Elmer Kristensen 2440 8522 eller via e-mail: sek@tek.sdu.dk.

Der planlægges ansættelsessamtaler i uge 51 2018.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Kontakt

Syddansk Universitet

Adresse 1
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2018
Udløber
16-12-2018
Kviknummer
LJA-68379662
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Projektledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Syddansk Universitet

Adresse
Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-11-2018
Ansøgningsfrist
16-12-2018
Kviknummer
LJA-68379662
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Analyse, Projektledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed