Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsfører søges

Prosa

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-09-2020

Yderligere information

Vil du være med til at videreudvikle en dynamisk fagforening, der organiserer fremtidens it-professionelle? Er du en engageret og målrettet leder, som kan stå i spidsen for den administrative organisation, der arbejder for at sikre PROSAs flere end 15.000 medlemmer de bedste vilkår og muligheder? Kan du begejstre og uddelegere, og har du lyst til at arbejde i en politisk organisation, hvor der er kort fra tanke til handling?

Så er du måske den, vi søger.

PROSA
er en aktiv faglig organisation for et fag med stigende betydning for hele samfundet. PROSA er medlem af Fagbevægelsens Hovedorganisation og er vokset ved hele tiden at tilpasse sig ændrede forhold og ved at sætte medlemmernes behov og ønsker højt. 

Du skal være bindeled mellem valgte politikere, mellemledere og medarbejdere samt sikre, at hele organisationen arbejder for de samme mål. Du skal have evner til og gerne erfaring med at arbejde i en politisk organisation - og se en udfordring i at udnytte de økonomiske ressourcer bedst muligt og give politikerne et professionelt og loyalt med- og modspil.

Vores medlemstilbud skal være i top, så du skal hele tiden have fokus på kvalitet og videreudvikling af serviceydelser til medlemmerne, hvor vi inddrager medlemmerne og deres ønsker.

Dine primære opgaver bliver:

  • den fortsatte udvikling af organisationen og medarbejderne
  • at skabe åben ledelse, der inkluderer alle og koordinere mellem de funktionelle områder i organisationen
  • strategisk planlægning og at kunne omsætte visioner og arbejdsplan til mål, og definere styringsparametre for målene
  • løbende opfølgning på økonomi og budget, sikre prioritering af ressourcer, procesforbedring og effektivisering, herunder at bruge it-systemerne mere strategisk  

Den rigtige kandidat har:

  • gode evner til at skabe samarbejde, respekt for alle funktioner, evne til at motivere og engagere ledere og medarbejdere
  • erfaring med understøttelse af mellemlederne, men har også selv lyst til at have hands-on
  • ledelsesmæssig erfaring, gerne fra en politisk ledet organisation
  • dokumenteret erfaring med styring af it-projekter
  • erfaring med overordnet styring af budgetter og økonomi
  • lyst til at arbejde i en faglig organisation og støtter værdigrundlaget for fagbevægelsen

I PROSA er der seks politisk valgte, tre mellemledere og knap 50 medarbejdere. Vi er fordelt på tre kontorer i København, Aarhus og Odense, og vi har et satellitkontor i Aalborg. Kulturen i PROSA er præget af selvledelse og initiativ. Dit arbejde sker i samarbejde med den organisatoriske næstformand, som er leder af den faglige afdeling med fire valgte forbundssekretærer, og som har ansvaret for de faglige projekter. Du refererer til formanden og deltager i møderne i hovedbestyrelsen og forretningsudvalget.

Vi har et tæt samarbejde med Min A-kasse, hvor PROSA har en selvstændig afdeling. Min A-kasse har udstationeret 12 medarbejdere i PROSA. Du har det overordnede ansvar for samarbejdet med a-kassen, hvor lederen af PROSAs afdeling af Min A-kasse sidder med i ledergruppen i PROSA.

Løn efter aftale. Vi forestiller os, at bruttolønnen ligger mellem 750.000-800.000 kr. årligt.

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, kan du kontakte formand Niels Bertelsen (40 11 41 23) eller næstformand Hanne Lykke Jespersen (28 88 12 47) eller pr. mail til nib@prosa.dk eller hlj@prosa.dk.

Ansøgningsfristen er den 22. september 2020 kl. 12. Samtaler forventes afholdt den 25. september 2020. Ansøgninger sendes til prosek@prosa.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Prosa

Adresse 1
Vester Farimagsgade 37 A
1606 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2020
Udløber
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81008615
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Prosa

Adresse
Vester Farimagsgade 37 A
1606
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-09-2020
Ansøgningsfrist
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81008615
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed