Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsdrevet direktør til DIF & Team Danmark Kommerciel

DIF & Team Danmark Kommerciel

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
31-10-2022

Er du en udadvendt og inspirerende kommerciel leder, der motiveres af at gøre en forskel for dansk idræt? Og brænder du for at gå forrest i at skabe værdifulde partnerskaber for de kommercielle partnere, atleterne og idrætslivet?

Som kommerciel direktør er du ansvarlig for at implementere strategi og levere de forventede økonomiske resultater, så tilfredsheden blandt partnerne forbliver høj og stadigt voksende. Antallet af kommercielle samarbejdspartnere skal øges, og der skal udvikles nye typer ydelser inden for både elite- og breddeidrætten.

Du refererer til bestyrelsesformand Niels Nygaard og arbejder tæt sammen med de to ejere DIF og Team Danmark.

Opgaver og ansvar

Jobbet stiller krav om ledelsesmæssig modenhed og en god evne for at skabe en udviklende og beslutningsskabende dialog med toppen af dansk erhvervsliv og fonde.

Arbejdsopgaverne kræver alsidighed i både interesse og kompetencer og omfatter bl.a.:

  • Udvikling og eksekvering af strategi- og handlingsplaner
  • Salg af partnerskaber og ydelser - herunder forhandling af kontrakter med det operationelle ansvar for samarbejdet med udvalgte partnere
  • Skabe relationer til topledere fra store danske virksomheder og agere værtskab for dem ved store idrætsbegivenheder i både ind- og udland, herunder OL
  • Daglige ledelse af medarbejderne i DIF & Team Danmark Kommerciel
  • Udvikling af nye ydelser, services og koncepter
  • Overordnet ansvar for økonomistyring

Som kommerciel direktør overtager du et effektivt og velfungerende team. Medarbejderne er kompetente, erfarne og selvstændige. Du indgår i teamet som en inspirerende og positiv leder, der kan sætte retning, kommunikere, følge op og sikre, at organisationen arbejder sammen som et hold.

DIF & Team Danmark Kommerciel har til huse i Idrættens Hus. Her arbejder du sammen med engagerede ildsjæle, der på hver deres måde og niveau arbejder for at fremme dansk idræt og eliteudøvere. Det er derfor af betydning, at du har godt kendskab til og god forståelse for engagementet i idrættens verden.

Om dig

Du er en udadvendt og inspirerende leder, der er motiveret af det stærke formål. Du evner at arbejde innovativt og kreativt ved at tænke i nye løsninger. Du er opsøgende i salgsprocessen, deltager selv i forhandlingerne og bidrager også til løsning af opgaverne. Du trives med at arbejde hands-on og være opsøgende i forhold til eksisterende og potentielle partnere.

Du har erfaring med partnerskabsarbejde i alle faser. Du er stærk til at udvikle, konceptualisere og præsentere ideer over for beslutningstagere. Du udstråler troværdighed og forstår at positionere dig som en betroet rådgiver, som toplederne finder interessant og inspirerende at møde og har lyst til at indgå samarbejde med.

Du forstår, hvordan danske virksomheder kan bruge alt det, som dansk elite- og breddeidræt kan give. Du evner at opsøge toplederne, kommunikere visionen til dem og overbevise dem om alle fordelene ved at indgå et partnerskab.

Du har relevant ledelseserfaring med både personaleledelse og opgaveledelse samt gerne erhvervsmæssig erfaring fra at begå dig på højt organisatorisk niveau. Du har en relevant uddannelse, eventuelt inden for det merkantile område.

Yderligere information om stillingen findes her.

Yderligere information om stillingen findes her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Kofoed-Enevoldsen, Mercuri Urval, tlf. 20 30 45 60 eller Henriette von Essen-Leise, Mercuri Urval, tlf. 29 43 50 48. Du er også velkommen til at kontakte Niels Nygaard, formand, DIF & Team Danmark Kommerciel, tlf. 2073 7112, Peter Fabrin, adm. direktør, Team Danmark, tlf. 2046 7722 eller Morten Mølholm Hansen, adm. direktør, Danmarks Idrætsforbund, tlf. 2166 3774.

Ansøgning

Motiveret ansøgning og CV uploades her

Ansøgningsfristen er den 27. november 2022.

Der afholdes samtaler hhv. den 9. december samt 20. december 2022. Mercuri Urval deltager i rekrutteringsprocessen, og der vil forekomme test mellem første og anden samtale.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DIF & Team Danmark Kommerciel

Adresse 1
Idrættens Hus
Adresse 1
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84186608
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DIF & Team Danmark Kommerciel

Adresse
Idrættens Hus
2605
Brøndby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
31-10-2022
Ansøgningsfrist
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84186608
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed