Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsanalytiker til Skattestyrelsen i København

Skattestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-03-2021

Vil du være med til at udvikle tiltag, der gør det lettere for borgere og virksomheder at betale den rigtige skat til tiden? Og er du på hjemmebane, når det handler om at omsætte store mængder data til konkrete forbedringsforslag? Så er du måske vores nye kollega.

 

Skattestyrelsen sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden. En vigtig del af den opgave er kommunikation og vejledning, der gør det nemmere at gøre det rigtigt og sværere at gøre det forkert. Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores kommunikation, og derfor gennemfører vi løbende målinger af vores indsatsers effekt og kvalitet. Nu søger vi en forretningsanalytiker, som kan hjælpe os med at analysere de mange data og bidrage til at gøre kommunikationen til borgere og virksomheder endnu bedre.

 

Central rolle i udviklingen af kommunikationsområdet

Du vil blive en del af kontoret Kampagner og Projekter, der har ansvar for at gennemføre en lang række kommunikationsindsatser til både borgere og virksomheder og for at drive udviklingsprojekter på kommunikationsområdet. Her får du en central rolle. Dine analyser vil ligge til grund for at prioritere de indsatser, der giver størst effekt, og for at styrke og udvikle nye tiltag, der kan bidrage til at sikre, at flest muligt har den rigtige adfærd.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kontorets 18 dygtige projektledere og specialister. Da vores projekter i høj grad er tværgående, vil du også få en stor kontaktflade i hele Skattestyrelsen, hvor du vil samarbejde med andre forretningsanalytikere, procesejere og fagspecialister.

 

Dine opgaver

Det bliver dig, der måler, analyserer og dokumenterer effekt og kvalitet af kommunikationsindsatserne, fx ift. brevudsendelser, trafik på skat.dk og større kampagner. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • stå for dataudtræk fra vores systemer

 • analysere data mht. effekt og kvalitet

 • udarbejde rapporter og datavisualiseringer

 • foreslå forbedringer og udviklingsmuligheder

 • formidle resultater til kolleger samt interne og eksterne samarbejdspartnere

 • udarbejde business cases på nye tiltag

 

Derudover vil der løbende være analyseopgaver i forbindelse med større projekter.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du fx har en relevant matematisk, økonomisk, finansiel eller it-uddannelse, eller at du har opøvet tilsvarende kvalifikationer gennem relevant erhvervserfaring.

 

Vi forventer, at du med din stærke logiske sans, gode datadisciplin samt strukturerede og analytiske tilgang sikrer, at opgaverne bliver løst med høj kvalitet. Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde og træffe beslutninger selvstændigt og bevare overblikket i pressede situationer.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er god til at koordinere og planlægge dine opgaver i en travl hverdag

 • har erfaring med dataprogrammering i fx Tableau, SQL, SAS, R eller lignende

 • har lyst til at udvikle din analytiske værktøjskasse og samarbejde på tværs af faggrænser, så dine løsninger bidrager til hele forretningen

 • har et skarpt øje for kvaliteten i detaljen

 • har sans for at formidle komplekst stof på en enkel måde

 

 og kan kommunikere konstruktivt i dit samarbejde med fagspecialister, ledere og andre.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Louise Wernberg på telefon 7238 8446 eller specialkonsulent Thomas Paroli på telefon 7238 2171.

 

Er det dig, vi søger, så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt, via linket Søg stillingen. Ansøgningsfrist er 14. april 2021.

 

Vi forventer at indkalde til og gennemføre første samtalerunde løbende. Anden samtalerunde afholdes i starten af uge 16, og vi forventer at benytte personprofilsanalyse samt logisk test i denne del af processen. Samtalerne forventes at blive gennemført via Teams.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forventet tiltrædelse pr. 1. juni 2021 eller snarest muligt.

 

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

 

Arbejdsstedet vil indtil videre være Hannemanns Allé 25, 2300 København S.    

 

Om Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

 

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere. 

 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Stillings-ID

141032

 

Ansøgningsfrist

14-04-2021

 

Arbejdssted

Hannemanns Allé 25, 2300 København S

 

Kontaktperson

Louise Nielsen Wernberg

Kontorchef

7238 8446

 

Thomas Paroli

Specialkonsulent

72382171

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Hannemanns Allé 25
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Hannemanns Allé 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81874080
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Hannemanns Allé 25
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-03-2021
Ansøgningsfrist
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81874080
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Beliggenhed