Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forhandlingskonsulent til Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Dansk Socialrådgiverforening Region Øst

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
27-04-2020

Jobbet
Som forhandlingskonsulent er det din opgave at bistå den enkelte socialrådgiver, når han eller hun rammes af sygdom, advarsler og afskedigelser m.m. Du rådgiver dels det enkelte medlem om hendes eller hans rettigheder og muligheder og dels medlemmets tillidsrepræsentant i dennes funktion som støtteperson og bisidder. Desuden forestår du forhandlinger om afskedigelser og fratrædelsesvilkår mm.

Du skal trives med det individuelle medlemsarbejde og have erfaring med forhandling af sådanne sager - gerne fra det statslige område. Du bliver en del af et team på i alt 5 forhandlingskonsulenter, som du sparrer og udvikler dig med. Teamet samarbejder tæt med organiseringsteamet, der har ansvaret for de kollektive forhold på arbejdspladserne, for sikring af vidensdeling og koordinering.

Dig
Du har god indsigt i ansættelsesretlige regler og det fagretslige system. Du ser muligheder frem for begrænsninger, er analytisk anlagt og har en god portion forhandlingserfaring. Endelig er du serviceminded, selvstændig og samarbejdsorienteret.

Konkret evner du at:

  • være lydhør og i stand til at sætte dig ind i medlemmernes problemer,

  • forventningsafstemme og sikre ejerskab,

  • analysere hændelsesforløb og juridiske muligheder samt lægge en forhandlingsstrategi,

  • forhandle bedst mulige vilkår for medlemmerne og

  • kommunikere på en let forståelig måde

Vores nye kollega skal herudover være fleksibel, initiativrig, empatisk og samarbejdsorienteret. Allervigtigst er det dog, at du sætter foreningens medlemmer i centrum og brænder for at gøre en forskel for dem.

Vi tilbyder
Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med DJØF.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorleder, Lene Kastaniegaard, på telefon 33 38 62 25 eller forhandlingskonsulent, Mette Glud Holm, på telefon 33 38 62 21.

Sådan gør du
Send din ansøgning og dit cv mærket forhandlingskonsulent til Karina Skotte Larsen på e-mail adressen: ksl@socialraadgiverne.dk.

Ansøgningsfristen er fredag den 29. maj 2020 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 15. juni 2020.

Dansk Socialrådgiverforening er en fagforening med godt 19.000 medlemmer geografisk opdelt i 3 regioner samt landsdækkende klubber og faggrupper. Region Øst varetager interesser for godt 7.500 af de 18.000 medlemmer. Regionens primære opgaver består i medlemsservice i form af rådgivning og forhandling i alle forhold, der vedrører løn- og ansættelsesvilkår samt organisering af de lokale arbejdspladsfællesskaber på både offentlige og private arbejdspladser. Herudover arbejder regionen også på at påvirke socialpolitikken i bred forstand. På regionskontoret er der foruden regionsformanden ansat 10 konsulenter, 2 administrative medarbejdere, og 1 kontorleder. Du kan læse mere om foreningen på www.socialraadgiverne.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening Region Øst

Adresse 1
Kornerups Vænge 12, 2. sal
Adresse 1
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2020
Udløber
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80168564
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening Region Øst

Adresse
Kornerups Vænge 12, 2. sal
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-04-2020
Ansøgningsfrist
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80168564
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed