Gem annonce

Forhandlingskonsulent til Dansk Socialrådgiverforening

Dansk Socialrådgiverforening Region Øst

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
24-03-2021

Èn af vores kolleger har valgt at gå på pension og derfor søger vi en ny kollega, der er optaget af at gøre en forskel for den enkelte socialrådgiver og socialrådgiverleder, så de føler sig set, hørt og forstået og tillige har forhandlingserfaring.

 

Jobbet

Som forhandlingskonsulent får du til opgave at varetage interesserne for vores socialrådgivere og både for basis- og ledermedlemmer. Med den nuværende fordeling, vil du bl.a. få ansvar for servicering af ledermedlemmer, hvor opgaven både er at forhandle løn, sikre medlemmernes rettigheder i det løbende ansættelsesforhold og yde sparring til den enkelte leder.

 

Generelt er det din opgave at bistå medlemmet, når han eller hun rammes af sygdom, advarsler og afskedigelser m.m. samt understøtte tillidsrepræsentanten i dennes funktion som støtteperson og bisidder. Det er desuden dig, der forhandler eventuelle afskedigelser og fratrædelsesvilkår. Du bliver derfor Dansk Socialrådgiverforenings ansigt overfor de enkelte medlemmer på et sårbart tidspunkt i deres arbejdsliv.

 

Du skal trives med det individuelle medlemsarbejde og have erfaring med forhandling af sådanne sager. Du bliver en del af et team på i alt 5 forhandlingskonsulenter, som du sparrer og udvikler dig med. Med henblik på at sikre vidensdeling og koordinering samarbejder teamet tæt med organiseringsteamet, der har ansvaret for de kollektive forhold på arbejdspladserne. 

 

Dig

Du har indsigt i ansættelsesretlige regler og et godt kendskab til ledelsesfaget. Du ser muligheder frem for begrænsninger, er analytisk anlagt og har en god portion forhandlingserfaring. Endelig er du serviceminded, selvstændig og samarbejdsorienteret.

 

Konkret evner du at:

  • være lydhør og i stand til at sætte dig ind i medlemmernes problemer,

  • forventningsafstemme og sikre ejerskab,

  • analysere hændelsesforløb og juridiske muligheder samt lægge en forhandlingsstrategi,

  • forhandle bedst mulige vilkår for medlemmerne og

  • kommunikere på en let forståelig måde

 

Vores nye kollega skal herudover være fleksibel, initiativrig og empatisk. Allervigtigst er det dog, at du sætter foreningens medlemmer i centrum og brænder for at gøre en forskel for dem.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med DJØF.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021.

 

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorleder, Lene Kastaniegaard, på telefon 33 38 62 25 eller forhandlingskonsulent, Mette Glud Holm, på telefon 33 38 62 21.

 

Sådan gør du

Send din ansøgning og dit cv mærket forhandlingskonsulent til Karina Skotte Larsen på e-mail-adressen: ksl@socialraadgiverne.dk.

 

Ansøgningsfristen er fredag den 23. april 2021 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 5. maj og mandag den 10. maj 2021.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening Region Øst

Adresse
Kornerups Vænge 12, 2. sal
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81870181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening Region Øst

Adresse
Kornerups Vænge 12, 2. sal
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2021
Ansøgningsfrist
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81870181
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce