|   
Gem annonce

Forhandlingschef til DM

DM

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2020

DM søger en forhandlingschef, der kan skabe resultater for vores mere end 55.000 medlemmer med både humanistiske, naturvidenskabelige og samfundsvidenskabelige baggrund.

 

Vores medlemmers arbejdsliv udspiller sig både i det offentlige og på det private arbejdsmarked og i mange forskellige jobfunktioner. Vi er en fagforening, som understøtter alle medlemmerne i deres arbejdsliv og arbejdsfællesskaber. Som vores kommende forhandlingschef har du viden om og engagement i de store trends på arbejdsmarkedet, den teknologiske udvikling, akademikernes arbejdsliv og ikke mindst diskussionerne om et bæredygtigt studie- og arbejdsliv.  

 

Vi søger en chef for Forhandling og Rådgivning, der skal lede ca. 35 kompetente konsulenter, som er organiseret i teams. Du skal repræsentere DM i akademikerorganisationernes forhandlingssamarbejde i AC og rådgive foreningens formand og øvrige politiske ledelse i forhandlingsspørgsmål. Som en af de store medlemsorganisationer spiller DM en central rolle i overenskomstforhandlingerne i stat, region og kommune. Samtidig ansættes flere og flere akademikere i dag på det private arbejdsmarked, og du skal stå i spidsen for forhandlinger og udvikle vores rådgivning i forhold til DMs privatansatte medlemmer.

 

Vi har fokus på medlemmernes behov, og det er vigtigt, at du har et skarpt blik for digitaliseringens muligheder og interesse for den forandringsledelse og organisatoriske implementering, som er en nødvendighed, for at digitaliseringen giver de nødvendige resultater. Du skal trives i krydsfeltet mellem ekstern repræsentation og intern ledelse, mellem drift og udvikling samt mellem jura/administration og politik. Du skal kunne balancere mellem at være en tydelig, stærk, selvkørende og motiverende leder og at være en udpræget holdspiller, der sammen med resten af ledelsen og medarbejderne kan drive en ambitiøs forandringsproces i sekretariatet. Du forstår at bringe hverdagens realiteter i spil som grundlag for beslutninger, så målene for vores udvikling bliver eksekverbare.

 

Dine opgaver som forhandlingschef er, at

 • Rådgive den politiske ledelse i jura og forhandlingsspørgsmål

 • Repræsentere DM i ACs forhandlingssamarbejde

 • Bidrage til at udvikle vores position og services til medlemmer på det private arbejdsmarked

 • Lede, kvalitetssikre og udvikle den juridiske sagsbehandling og advokatfunktionen

 • Skabe resultater ved forhandlingsbordet

 • Være en del af den samlede ledelse og bidrage til den tværgående udvikling af DM

Dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer

 • Dygtig og engageret i personaleledelse

 • Skarp og kompetent jurist med forhandlingserfaring og godt kendskab til overenskomstsystemet

 • Stærkt blik for driften og for kvalitetssikring af sagsbehandlingen også under udviklingsprocesserne

 • Lyst og evne til at bidrage i DMs digitalisering af medlemsservices

 • Engagerende og involverende i dit samspil med medlemmer, medarbejdere og ledelse

 • Ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation

 • Politisk flair og evne til at opbygge tillidsfulde relationer

 • En sikker forståelse for hele værdikæden både fra sekretariatet til medlemmerne og fra medlemmerne til sekretariatet, der sikrer forudsætningerne for at kunne indfri målsætningerne

 • Gode samarbejdsevner

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor du får store muligheder for at gøre en forskel og selv præge udviklingen af dit arbejdsfelt. Vi er godt 130 medarbejdere, der har vores daglige arbejdsplads i DM, og du vil være i tæt kontakt med både politikere, resten af ledelsen og medarbejdere fra alle enheder.

 

Løn og ansættelsesforhold

Har du lyst, erfaring og kompetencer til at løfte opgaven, så kan vi tilbyde et attraktivt job på en udfordrende arbejdsplads med gode løn- og ansættelsesvilkår på en individuel kontrakt.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 49.

 

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte adm. direktør Else Sommer på mail eso@dm.dk eller telefon 38 15 66 02.

 

Ansøgning

Send din ansøgning bilagt cv og evt. relevante papirer til os på linket nedenfor senest torsdag den 26. november 2020, kl. 16.

 

Du kan kun ansøge online via dette link.

DM er en fagforening, der sammen med over 55.000 medlemmer former fremtiden for det akademiske arbejdsmarked. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Og vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
06-11-2020
Udløber
26-11-2020
Kviknummer
LJA-81355625
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

DM

Adresse
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-11-2020
Ansøgningsfrist
26-11-2020
Kviknummer
LJA-81355625
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce
   |