Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forhandler og sagsbehandler af militære overenskomster

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
08-08-2019

Har du lyst til at arbejde med og forhandle kollektive aftaler og overenskomster for officerer og andre militære personalegrupper? Har du lyst til at dykke ned i større og mindre ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med soldatervirke og operationer i ind- og udland? Så er det ledige job som sagsbehandler og forhandler i overenskomstafdelingen måske noget for dig!

 

Om os

Sektionen for militære overenskomster er en del af Overenskomstafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup. Vores hovedopgave er at forhandle og fortolke en række overenskomster og aftaler, herunder de militære overenskomster og chefområdet.

 

Vores opgaver består hovedsagelig i at:

  • Rådgive forsvarets chefer og HR-medarbejdere om brug af overenskomster og aftaler.

  • Fortolke aftaler og træffe afgørelse i sager om overenskomst- og aftalemæssige forhold.

  • Forhandle og indgå overenskomster og andre aftaler.

  • Samarbejde med forsvarets myndigheder og de faglige organisationer om løsninger, som understøtter forsvarets skiftende behov, fx som følge af ændrede opgaver og operationsmønstre i ind- og udland.

 

Sektionen, som du vil blive en del af, består af 12 fagligt stærke og engagerede sagsbehandlere med såvel civil og militær baggrund.

 

Om stillingen

Hos os vil du få en dagligdag i tæt kontakt med forsvarets myndigheder, som du vil skulle rådgive om brugen af Forsvarets aftaler og overenskomster, herunder overenskomsten for officerer i Forsvaret (HOD). Du skal via rådgivning, ledelsesbetjening, notatskrivning mv. understøtte myndighedernes evne til at løse deres opgaver inden for de aftalemæssige rammer og samtidigt rekruttere/fastholde dygtige medarbejdere. Herudover skal du bidrage til at udvikle de aftalemæssige rammer gennem dialog og forhandlinger med de faglige organisationer.

 

Du vil opleve en hverdag med alsidige opgaver og krav om såvel selvstændighed som samarbejde.

 

Du vil blive placeret i et team og få engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som lægger vægt på faglig sparring og et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

 

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand. jur. eller cand. scient. pol., gerne med erfaring med forhandling og kollektiv aftaleret. Er du nyuddannet forventer vi, at du har gode teoretiske kvalifikationer, og har beskæftiget dig med området under dit studie.

 

Du skal være god til at kommunikere i både skrift og tale og kunne formidle kompliceret fagligt stof på en let og forståelig måde, da du i det daglige skal samarbejde med interessenter med meget forskellig faglig baggrund.

 

Du skal kunne fordybe dig i større opgaver, skrive notater og arbejde med tal (fx i Excel).

 

Stillingen kræver, at du er i stand til at tilrettelægge dit arbejde selv, og er indstillet på at arbejde tæt sammen med kollegerne i teamet og sektionen. Du skal kunne påtage dig rollen som mødeleder og fra tid til anden kunne undervise inden for dit faglige område.

 

Du skal være klar til at holde et højt tempo uden at gå på kompromis med fagligheden og udvise fleksibilitet i det daglige.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast tjenestested i Ballerup.

 

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Louise Feldstedt Hansen på telefon 32 66 58 82.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 96 96.

 

Ansøgningsfristen er den 26. august 2019. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 36 og i uge 39.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

 

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.

Vi støtter med rekruttering, dels til koncernens mange uddannelser, dels til de ca. 20.000 faste stillinger og de 3.500 stillinger i reserven. Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Del dette job

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse 1
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Tlf
72 81 90 00
Adresse 2
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74727615
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Arbeid og velferdsdirektoratet, NAV

Nasjonal sikkerhetsmyndighet Oslo, Langkaia

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Tlf 72 81 90 00
Praktisk information
Indrykket
08-08-2019
Ansøgningsfrist
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74727615
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed