Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forebyggelseschef

Hovedstadens Beredskab

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019

Forebyggelse af ulykker og skader er en højt prioriteret opgave for Hovedstadens Beredskab. Gennem oplysning, dialog og involvering ønsker vi at skabe sikkerhed og tryghed for borgerne.

 

Vi søger en visionær og nytænkende forebyggelseschef, som kan løfte forebyggelsesarbejdet og dialogen med borgerne til et nyt ambitiøst niveau.

 

Opgaven

Som forebyggelseschef får du det strategiske ansvar for den borgerrettede forebyggelse, og du skal medvirke til at tegne Hovedstadens Beredskab udadtil såvel som indad. Du kommer endvidere til at indgå i Hovedstadens Beredskabs chefgruppe.

 

Du får ledelsesansvaret for tre borgerrettede enheder: Tilsyn og rådgivning, Rådgivning og uddannelse og Frivilligenheden, herunder Ungdomsbrandkorpset. Dertil kommer, at du skal fungere som sparringspartner for de lokale ledelsesteams på to af Hovedstadens Beredskabs stationer.

 

En række af de væsentligste opgaver og ansvarsområder bliver at:

 

  • Udarbejde og implementere en forebyggelsesstrategi og fastholde en udvikling, der tilsikrer den ideelle forebyggelsestilgang.

  • Sikre opfyldelse af afdelingens mål i virksomhedsplanen, herunder klarhed om den interne ansvarsfordeling.

  • Sikre opgaveløsning af høj faglig kvalitet, der lever op til gældende lovgivning og ejerkommuner, samarbejdspartnere og borgernes behov og forventninger.

  • Varetage personaleledelse af områdeledere, tilsynsmedarbejdere og ledelsesteams på stationer.

  • Understøtte et tæt samspil og sikre optimal anvendelse af kompetencer og ressourcer på tværs af afdelingen og organisationen.

  • Sikre etablering og udvikling af et dynamisk og konstruktivt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, herunder myndigheder, kommunale forvaltninger, ejendoms- og forsyningsselskaber samt grundejer- og beboerforeninger.

 

Personen

Vi forventer, at du er en udviklingsorienteret, initiativrig og tydelig leder med erfaringer og metoder, som du kan sætte i spil på en relevant måde i arbejdet med forebyggelse i en kompleks politisk styret organisation. Din ledelse er præget af ordentlighed og sund fornuft.

 

Du skal formå at se muligheder og samtidig evne at prioritere og opnå følgeskab til forandringer blandt alle ledere og medarbejdere. Det forudsætter, at du er i stand til at formidle og oversætte vision og strategi på en engagerende måde.

 

Det er afgørende, at du formår at komme fra ord til handling, evner at arbejde databaseret og i alle sammenhænge har fokus på effekten for borgerne.

 

Du skal være opsøgende og åben i dialogen med både interne og eksterne samarbejdspartnere samtidig med, at du sætter tydelig retning og har gennemslagskraft. Du skal have mod på dialog med medarbejdere i hele organisationen, praktisere en uformel ledelsesstil og være i stand til at favne en bred medarbejdergruppe.

 

I samspillet med dine chefkollegaer formår du at tænke i helheder og indgå konstruktivt i en helhedsorienteret udvikling af Hovedstadens Beredskab.

 

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelsesbaggrund.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.

 

Læs mere om stillingen på www.hbr.dk eller www.muusmann.com

 

Ansøgning og kontaktinformation

Ansøgningsfrist: Mandag den 10. juni 2019. Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Forventet ansættelse den 1. august 2019.

 

Kontakt gerne vicedirektør for Borgernært Beredskab, Poul A. Poulsen, telefon 23 99 49 66 eller chefkonsulent i MUUSMANN, Iben Munck Adamsen, telefon 22 91 20 06.

 

 

Hovedstadens Beredskab er Danmarks største beredskab med næsten 900 medarbejdere og et samlet budget på ca. 550 mio. kr. Beredskabets opgave er at forebygge, begrænse og afhjælpe skader på personer, ejendom og miljøet ved ulykker og katastrofer.

Vi dækker otte kommuner og ca. 1 mio. borgere, og vores ambition er at være på forkant med udviklingen af fremtidens beredskab og være en stærk medspiller i forhold til kommunernes visioner om at skabe tryghed og robusthed til gavn for borgerne.

Hovedstadens Beredskab ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Hovedstadens Beredskab

Adresse 1
Bag Rådhuset 3
1550 København V
Danmark
Tlf
29485476
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73395392
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Ledelse, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Hovedstadens Beredskab

Adresse
Bag Rådhuset 3
1550
København V
Danmark
Tlf: 29485476
Praktisk information
Indrykket
15-05-2019
Ansøgningsfrist
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73395392
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Ledelse, Ledelse
Beliggenhed