Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Folkesundhedsvidenskabsstuderende til Tilsyn & Rådgivning Syd

Styrelsen for Patientsikkerhed

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
24-03-2021

Om enheden

Tilsyn og Rådgivning Syd er en enhed, der varetager tilsynet med sundhedspersoner og sundhedsvæsenets organisationer inden for Region Syddanmarks område. Derudover yder vi sundhedsfaglig rådgivning til andre myndigheder i relation til bl.a. anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme, beredskabsopgaver og retslægelige ligsyn.

 

Enheden er præget af et godt og tæt kollegialt samarbejde både fagligt og socialt. Vi er omkring 40 faste medarbejdere, herunder læger, sygeplejersker, jurister, folkesundhedsvidenskabskandidater og administrativt personale. Herudover er vi uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin.

 

Din hverdag hos os

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • at deltage i styrelsens ordinationstilsyn, herunder at varetage screening og vurdering af dataudtræk

  • at forberede materiale til sundhedsfaglig vurdering af ordinationssager

  • at udarbejde skriftligt materiale i forbindelse med tilsyn

  • evt. at deltage i løbende udviklings- og evalueringsprojekter

  • ad hoc opgaver, herunder referatskrivning og databaserede oplæg.

 

Du vil indgå i et mindre team, der arbejder med styrelsens tilsyn med sundhedspersoner, og du vil løbende blive introduceret og oplært til at kunne varetage dine arbejdsopgaver.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er studerende på folkesundhedsvidenskab, eller lign., gerne på bachelordelen. Det er afgørende, at du har interesse for det sundhedsfaglige område, som enheden beskæftiger sig med, og er nysgerrig på at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Derudover forventer vi, at du har gode kommunikationsevner, skriftligt såvel som mundtligt, arbejder hjemmevant med Office-pakkens værktøjer, specielt Word og Excel, og kan sætte dig ind i andre IT programmer, herunder journalsystemer.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • kan arbejde selvstændigt og indgå ansvarsfuldt i et team,

  • er en stabil arbejdskraft

  • er systematisk, samt har god ordenssans og sans for detaljer

  • er initiativrig, serviceminded og har gode samarbejdsevner.

 

Vi tilbyder

En travl og spændende arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver og med en blanding af selvstændig behandling af sager og administrative opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads, der sætter pris på en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale med HK/stat for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), jf. aftalens kap. 6 for timelønnede.

 

Arbejdstiden er gennemsnitlig 10 timer pr. uge.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Anne Elisabeth Flensted på tlf. 7222 9391 eller AC-fuldmægtig Stine Qvistgaard på tlf. 2966 9086.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 15.

 

Generelt om styrelsen

I Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder vi for, at det er trygt at være patient. Vores ambition er at skabe værdi i udviklingen af et sikkert og lærende sundhedsvæsen. Styrelsen for Patientsikkerhed fører det overordnede tilsyn med sundhedsforholdene og den sundhedsfaglige virksomhed på sundhedsområdet. Styrelsen bistår desuden sundheds- og ældreministeren med den centrale forvaltning af forhold vedrørende patienters sikkerhed og forhold vedrørende læring i sundhedsvæsenet.

 

Vi fører tilsyn med behandlingssteder og sundhedspersoner, og vi autoriserer sundhedspersoner. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet.

 

På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.

 

Vi er mere end 500 medarbejdere og har tilknyttet sagkyndige konsulenter. Styrelsen dækker hele landet og har enheder i København, Kolding, Randers og på Færøerne.

 

Styrelsen for Patientsikkerhed har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Patientsikkerhed

Adresse 1
Nordager 2
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2021
Udløber
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81870183
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Patientsikkerhed

Adresse
Nordager 2
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2021
Ansøgningsfrist
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81870183
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed