FOA - Fag og Arbejde

FOA - Fag og Arbejde,

København
07-09-2017

FOA søger en dygtig jurist til arbejds- og ansættelsesret (Cand. Jur./Cand. Merc. Jur.)

Kontakt

FOA - Fag og Arbejde

Staunings Plads 1-3
1790
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2017
Udløber:
18-09-2017
Kviknummer:
LJA-49170068
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at gøre en forskel for FOAs medlemmer, der hver dag gør en forskel for borgere i hele Danmark?

 

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med ca. 182.000 medlemmer fordelt på 38 afdelinger. FOAs medlemmer beskæftiger sig bl.a. med børnepasning, pleje af patienter på hospitaler og plejehjem, ambulance, brand og redning, søfart, teknisk service på skoler, rengøring og madlavning på sygehuse, skoler og kaserner mv.

 

FOAs Overenskomstafdeling leder efter en dygtig ansættelsesjurist til det arbejds- og ansættelsesretlige område i Forbundshuset (3-årig stilling).

 

Vores vigtigste kerneopgave er at understøtte og yde service af højeste kvalitet til FOAs 38 lokalafdelinger, der har den direkte medlemskontakt med FOAs medlemmer.

 

Afdelingen, der p.t. har 41 medarbejdere, har fire store sagsområder: Løn og Arbejdstid, Ansættelse og Afskedigelse, Privat området og Arbejdsskader. Den ledige stilling er placeret i Teamet for Ansættelse og Afskedigelse, som primært beskæftiger sig med afskedigelsessager inden for det offentlige område.

 

De arbejdsopgaver, som vi kan tilbyde er bl.a.

 • Sagsbehandling, vejledning og sparring i konkrete ansættelsesretlige sager
 • Konkrete forhandlinger med arbejdsgivere og de centrale Arbejdsgiverorganisationer (KL og Danske Regioner)
 • Forberedelse af sager, der skal videreføres af afdelingens advokater eller LO
 • Formidling af ansættelsesretlige problemstillinger på de forskellige platforme, som stilles til rådighed for afdelinger, tillidsvalgte m.fl.
 • Deltage i tværgående opgaver, som FOAs Overenskomstafdeling deltager i
 • Undervisning i udvalgte emner, alt efter kompetence- og erfaringsprofil.

 

Din profil

 • Du er uddannet Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur.
 • Du kan have flere års erfaring inden for det ansættelsesretlige område, eller du kan være nyuddannet og have erfaring fra relevant studiejob. Det afgørende er, at din profil passer til de opgaver, vi skal have løst
 • Du brænder for det ansættelsesretlige område og sætter en ære i at følge sagerne til dørs
 • Du er optaget af at give god vejledning og kan omsætte komplicerede ansættelsesretlige problemstillinger, så de bliver let forståelige
 • Du arbejder selvstændigt, men har en grundlæggende indstilling om, at opgaverne løses bedre, når der løftes i flok
 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med et eller flere af følgende områder: udlændingeret (FOA vejleder au-pairs), elever, barsel, tjenestemandsret, forskels- og ligebehandling, forvaltningsret, konkrete forhandlinger, og formidling
 • Du skal være i stand til at skære en sag til, så den fremstår juridisk skarp og forholde dig kritisk til de problemstillinger, du præsenteres for
 • Vi lægger vægt på at finde en ny kollega, som har gode indlevelsesevner, og som har et veludviklet servicegen
 • Du er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, det kan være fra det statslige, regionale eller kommunale område, fra et fagforbund eller lignende
 • Der kan forekomme rejseaktivitet (begrænset omfang) til de 38 lokale FOA afdelinger rundt i landet, når vi bistår i konkrete sager.

 

Vi tilbyder

Det der kendetegner medarbejderne i afdelingen er, at der er et stort engagement og en grundlæggende indstilling om at ville gøre en forskel for FOAs lokale afdelinger og de medlemmer, vi servicerer. Dagligdagen er karakteriseret ved opgaver, der kræver stor selvstændighed og der er ikke en dag, der er ens. Vi lægger vægt på den enkeltes mulighed for at påvirke og få indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.

 

Vi har et godt kollegialt sammenhold, der er højt til loftet og du vil opleve kolleger, der gerne vil sparre og som er kendetegnet ved stor hjælpsomhed. Du får mulighed for at byde ind på opgaver, som ligger i naturlig forlængelse af dine interesser og/eller din erfaring.

 

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til intern overenskomst med en grundløn (47) på 36.065,42 kr. pr. måned med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter kvalifikationer. Dertil kommer en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 14 %, frit valgs tillæg og vi optjener 7 ugers ferie. Ansættelsesstedet er Stauning Plads 1-3, København V.

 

Hvis du ønsker at høre mere om de konkrete opgaver, er du velkommen til at kontakte juridisk konsulent Camilla Bolvig Cazal, tlf. 51 90 94 36 eller juridisk konsulent Annemarie Bunch, tlf. 53 82 13 11.: Du er også meget velkommen til at kontakte chef for FOAs Overenskomstafdeling, Lotte Salenborn, tlf.: 31 11 17 82.

 

Du kan maile din ansøgning, mrk. Jurist FOA Overenskomst, til job@foa.dk.  Ansøgningsfristen er mandag den 18. september 2017 kl. 10.00.  Vi forventer at holde samtaler den 21, 22 og 25. september 2017.

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Jurist til arbejde med finansiel lovgivning

Finans Danmark
Frist: 
28-06-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018

Afdelingschef til Yngre Læger

Yngre Læger
Frist: 
11-07-2018
Lignende job
Aasted
Farum, Nordsjælland
Frist:
30-06-2018