Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FOA Fag og Politik søger to studentermedhjælpere

FOA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-05-2023

FOA Fag og Politik søger to studentermedhjælpere til arbejde med politisk interessevaretagelse gennem analyser og strategi

 

Kunne du tænke dig et samfundsrelevant studiejob i en politisk organisation, der kæmper for at forbedre arbejdsvilkårene for ansatte på de store offentlige velfærdsområder? Er du metode- og analysestærk samt har flair for tal, og har du lyst til at prøve kræfter med analyser og undersøgelser blandt FOAs medlemmer? Så er du måske en af vores to nye studentermedhjælpere FOA Fag og Politik.

 

Om stillingerne

Vi søger to studentermedhjælpere på 15 t./u. til hhv. enhedens Analyseteam og Team for Offentlig Økonomi. Som student bliver du tilknyttet en kontaktperson, som løbende hjælper dig med at holde overblik, sparre mv., men i den konkrete opgaveløsning vil du indgå i et tæt og lærerigt samarbejde med en eller flere af enhedens konsulenter. Dit arbejde i FOA vil give dig indblik i og erfaring med, hvordan vi som politisk organisation arbejder med at påvirke og sætte dagsordner til gavn for vores medlemmer gennem bl.a. analyser og undersøgelser.

 

Studentermedhjælp i Analyseteamet: Som student i Analyseteamet vil du være med til at planlægge og gennemføre undersøgelser bl.a. om FOA-medlemmernes arbejdsvilkår og arbejdsmiljø. Vi beskæftiger os både med surveyundersøgelser, registerdata samt kvalitative analyser, og fælles for alle vores analyseopgaver er den efterfølgende skriftlige formidling i notater og rapporter. Resultaterne af vores undersøgelser er et stærkt redskab i det politiske indflydelsesarbejde, og vi opererer både med langsigtede og kortere, højaktuelle undersøgelser, afhængig af den velfærdspolitiske dagsorden. Vi har et bredt samarbejde med kolleger i og uden for enheden, herunder FOAs politiske valgte, journalister, forskningsinstitutter, mm. Du vil også skulle bidrage til analyser af medlemsudviklingen og organiseringsgraden.

 

Studentermedhjælp i Team for Offentlig Økonomi: Som student i Økonomiteamet vil du være med til vores arbejde med politisk påvirkning af den offentlige økonomi med fokus på de store velfærdsområder. Vi analyserer bredt hvordan politiske tiltag fra Christiansborg påvirker FOAs medlemmer, og hvordan det politiske niveau i kommuner og regioner forvalter den økonomi, der danner grundlag for de vilkår vores medlemmer arbejder under. Det indebærer både hurtige analyser af ministerielle nøgletal og analyser af udviklingen på forskellige budgetområder i kommuner og regioner via Danmarks Statistik. Vi arbejder både med langsigtet strategisk interessevaretagelse, og korte hurtige reaktioner på aktuelle nyheder.

 

Din baggrund og profil

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er analytisk tænkende og kan formidle analyseresultater i et klart og præcist sprog.

  • Har god talforståelse og kan bearbejde store datamængder i Excel. Kendskab til SurveyXact og STATA er et plus, men ikke et krav.

  • Har en politisk forståelse.

  • Kan arbejde selvstændigt, tager ansvar for dine opgaver, og formår at sætte dig hurtigt ind i nye opgaver og områder.

  • Interesserer dig for udviklingen i velfærdssamfundet og dansk politik, samt forholdene på offentlige arbejdspladser og gerne vil være med til at varetage FOA-medlemmernes interesser.

  • Har gennemført 2 år af en samfundsfaglig bachelor (fx statskundskab, økonomi, sociologi, arbejdslivsstudier mv.).

 

Hvem er vi?

I FOA Fag og Politik er vi ca. 40 konsulenter og 4 studentermedhjælpere, der arbejder med en lang række spændende opgaver, der vedrører analyser, sundhedspolitik, arbejdsmiljøpolitik, uddannelsespolitik, børnepolitik, social- og beskæftigelsespolitik, offentlig økonomisk politik mv.

 

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, gode arbejdsforhold og fleksible arbejdstider - også i forbindelse med eksaminer. Vi lægger vægt på at have et godt socialt sammenhold, vi har et tæt samarbejde og sparring er en vigtig del af vores hverdag og udvikling. FOA vægter højt, at vores studenter opnår læring gennem arbejdet. Sammen med de øvrige studenter vil du indgå i løbende læringsrum med enhedschefen, hvor der er mulighed for at fordybe sig i forskellige emner.

 

Ansøgningsfrist 13. juni kl. 10, vi læser ansøgninger løbende og vi holder samtaler mandag d. 19. juni.

 

For yderligere information kan du kontakte analysekonsulent Maria Juul-Madsen (46 97 23 16), økonomisk konsulent Stine Toft (53 86 05 26) eller enhedschef Maria Glargaard Lager (30 20 86 75).

 

Frist:

13-06-2023, 10:00

 

Kontaktperson:

Maria Glargaard Lager

Chef

 

Jobkategori:

Studentermedhjælper

 

Region:

Hovedstaden

Staunings Plads 1-3, 1790, København V, Denmark

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

FOA

Adresse 1
Stauning Plads 1-3
1790 København V
Danmark
Adresse 2
Stauning Plads 1-3
1790 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
13-06-2023
Kviknummer
LJA-84812366
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

FOA

Adresse
Stauning Plads 1-3
1790
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-05-2023
Ansøgningsfrist
13-06-2023
Kviknummer
LJA-84812366
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed