Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finanstilsynet søger student til kontoret for investorbeskyttelse

Finanstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-11-2022

Er du under uddannelse inden for samfundsvidenskab som eksem-pelvis økonomi, jura eller erhvervsjura, og vil du være med til at føre tilsyn med virksomheder på investeringsområdet og være med til at sikre en velfungerende finansiel sektor? Så er denne stilling måske noget for dig.

 

Finanstilsynets kontor for investorbeskyttelse søger en dygtig og engage-ret student. Du vil her få mulighed for at lære den finansielle sektor at kende indefra samtidig med, at du udvikler dine kompetencer og opnår praktisk erfaring med juridisk og økonomisk sagsbehandling inden for kontorets forskelligartede opgaver.

 

Hvem er vi?

Vi fører tilsyn med bankerne og specialiserede virksomheder som fonds-mæglerselskaber, forvaltere af investeringsfonde samt danske og uden-landske investeringsfonde. Vi analyserer markedsudviklingen og følger de nyeste trends - også på investeringsområdet.

 

Kontoret består af 23 medarbejdere og er organisatorisk forankret i den del af Finanstilsynet, der varetager tilsynet med kapitalmarkederne. Kontoret deltager derudover i internationalt arbejde primært i EU-regi. I kontoret har vi også et overordnet ansvar for lovgivningen med hensyn til investorbeskyttelse.

 

Vi tilbyder et udfordrende og spændende studenterarbejde, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver sagsbehandling inden for kontorets tilsynsområder.

 

Hvilke opgaver skal du især løse?

Du skal i samarbejde med dine kollegaer løse en række forskelligartede opgaver. Dine primære arbejdsopgaver bliver sagsbehandling i relation til tilsyn med investeringsforeninger, investeringsforvaltningsselskaber og forvaltere af alternative investeringsfonde, samt analysearbejde med henblik på at overvåge markedsudviklingen for investeringsprodukter. Du vil desuden skulle løse diverse ad-hoc opgaver inden for både jura og økonomi.

 

Passer vi sammen?

Har du følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

 

1. Selvstændig og struktureret

Vi søger en student, der er i stand til at arbejde både selvstændigt og struktureret i en hverdag med flere sideløbende og forskelligartede opgaver.

 

2.  Du har interesse for at arbejdet med både økonomi og jura

Du kunne tænke dig at blive en del af et kontor, som behandler sager i krydsfeltet mellem jura og økonomi. Du må gerne have interesse for og erfaring med at arbejde analytisk med data.

 

3. Du er fleksibel og omstillingsparat

Du trives med at arbejde i et miljø med et højt aktivitetsniveau, hvor opgaverne til tider har korte og skarpe tidsfrister.

   

4. Du interesserer dig for det finansielle område

Du motiveres af at kunne få indflydelse på en vigtig samfundsopgave og samtidig beskæftige dig med meningsfyldte opgaver.

 

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?

Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet, og du vil være underlagt de interne retningslinjer, som gælder alle ansatte i Finanstilsynet. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet eksempelvis i forbindelse med eksamen.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på www.finanstilsynet.dk senest søndag den 27. november 2022 kl. 12.00. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til specialkonsulent Britta Andersson på 33 55 83 36 eller vicekontorchef Thomas Germann på 61 93 07 92.

 

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Vibeke Løvsteen på telefonnummer 91 33 70 86.

 

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk - særligt under rubrikken Karriere. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

 

Ansøgningsfrist

27-11-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Hjemmeside

https://www.finanstilsynet.dk

 

Kontakt

Thomas Lynggaard Germann

E-mail

 

Britta Andersson

Specialkonsulent

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finanstilsynet

Adresse 1
Strandgade 25
1401 København K
Danmark
Adresse 2
Århusgade 110
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84212149
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finanstilsynet

Adresse
Århusgade 110
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-11-2022
Ansøgningsfrist
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84212149
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed