Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansministeriets departement søger studentermedhjælper til juridisk enhed

Finansministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2019

Finansministeriet søger en faglig stærk juridisk studentermedhjælper til juridisk enhed i Ledelses- og Organisationssekretariatet. Du skal have mod på udfordrende arbejdsopgaver og lyst til at arbejde i et politisk og dynamisk miljø. Vi tilbyder faglige udfordringer, mulighed for personlig udvikling samt praktisk erfaring med arbejdet i et ministerium.

 

Hvem er du?

Du er faglig stærk, serviceminded og initiativrig, og du trives med en travl og afvekslende hverdag. Du har stor lyst til at arbejde med offentlig ret i et departement. Du ønsker at indgå i et miljø, der til tider er hektisk, og er indstillet på at håndtere en kombination af ofte korte deadlines og krav om grundighed og faglighed.

 

Du har gode analytiske kompetencer. Det er vigtigt, at du er grundig i din opgaveløsning, tager ansvar for egne arbejdsopgaver og følger dem til dørs. Samtidig har du stærke formidlingsevner og kan formulere dig kort og præcist på skrift. Du har lyst til at udvikle dit i forvejen sikre skriftsprog.

 

Du fungerer godt både selvstændigt og i arbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere. Derudover er det vigtigt, at du sætter pris på gode kolleger og sætter en ære i at bidrage til et godt arbejdsklima.

 

Vi forventer, at du som studentermedhjælper i Finansministeriet udviser fleksibilitet i perioder med spidsbelastning. Til gengæld er vi fleksible i eksamensperioder og ved tilrettelæggelsen af dine arbejdsdage.

 

Om stillingen

Som studentermedhjælper i juridisk enhed vil du skulle arbejde med generelle juridiske spørgsmål og konkret juridisk sagsbehandling på ministerområdet. Du vil primært skulle arbejde med behandling af sager om aktindsigt og klagesager, herunder foretage en juridisk gennemgang af sagerne og skrive udkast til afgørelser. Du kan forvente, at stillingen også omfatter opgaver af mere administrativ karakter.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til offentlighedsloven og forvaltningsloven. Det er endvidere en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra en lignende studenterstilling.

 

Vi tilbyder stort ansvar i forhold til stillingstypen, værdifuld juridisk erfaring og et unikt indblik i et spændende politisk og dynamisk miljø.

 

Hvem er vi?

Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som enkeltvis og samlet bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet, samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor.

 

Vi vægter høj faglighed, gode samarbejdsevner samt videre karrieremuligheder for vores medarbejdere. Opgaverne løses i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger og chefer i et dynamisk og godt arbejdsklima.

 

Der er fra start fokus på din faglige og personlige udvikling gennem faste statussamtaler.

 

Ansættelsesvilkår

Din arbejdstid vil være ca. 15-20 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

 

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere information om stillingen hos chefkonsulent Ole Sellmer Sørensen på telefon 25 26 27 58.

 

Ansøgning

Send din ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle øvrige bilag senest torsdag den 15. august 2019 via Statens eRekruttering.

 

Vi forventer at afholde samtaler snarest efter ansøgningsfristens udløb. Der kan i forbindelse med samtalen forekomme test.

 

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

 

Slotsholmens maskinrum

Finansministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor

 

I Finansministeriet er vi ambitiøse på samfundets vegne. Dine opgaver spiller ind i den politiske proces og giver mulighed for at bidrage til forandringer i samfundet og gøre en forskel.

 

I Finansministeriet får du alsidige og udfordrende arbejdsopgaver, der accelererer din faglige udvikling og udfordrer din evne til nytænkning. Du vil opleve et højt tempo og mulighed for stor selvstændighed i opgaveløsningen, men uanset hvor travlt der er, hjælper vi hinanden og sikrer, at opgaven følges til dørs.

Del dette job

Kontakt

Finansministeriet

Adresse 1
Christiansborg Slotsplads 1
1218 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
01-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74285946
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura, Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finansministeriet

Adresse
Christiansborg Slotsplads 1
1218
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2019
Ansøgningsfrist
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74285946
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Jura, Jura
Beliggenhed