Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansministeriet søger studenter til presseklip og andre kommunikationsopgaver

Finansministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2023

Som student i presseteamet i Minister- og Ledelsessekretariatet bliver du en del af en spændende hverdag i Finansministeriet. Du får et unikt indblik i en central politisk organisation og erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver fra presseklip til vedligeholdelse af hjemmeside.

 

Om stillingen

Du vil blive en del af Minister- og Ledelsessekretariatet, som er en stabsfunktion for finansministeren og departementschefen. Du vil indgå i presse- og kommunikationsteamet, som består af en chef, tre presserådgivere, en taleskriver, en SoMe-rådgiver, en kommunikationsmedarbejder samt tre studenter.

 

Du vil først og fremmest skulle hjælpe til med at lave daglige presseklip, som udarbejdes alle dage året rundt. Sammen med de andre studenter vil du indgå i en vagtordning, hvor I sørger for at planlægge og levere presseklip - på hverdage kl. 22, i weekender og ferier kl. 22 og kl. 9.00.

 

Herudover forestiller vi os, at du kan komme til at bidrage til forskellige ad hoc-opgaver:

  • Vedligehold af hjemmeside, intranet m.m. herunder udarbejde tekster

  • Presseklip efter større lanceringer eller udmeldinger

  • Bistand med screening af medier på bestemte sager

  • Print af materiale ved lanceringer og pressemøder

  • Praktisk forberedelse af mødemateriale (fx print og pakning af materiale)

  • Hjælp til udarbejdelse af videoer og andre opslag på ministeriets sociale medier

  • Diverse ad hoc opgaver

 

Om dig

Det er en forudsætning, at du er særdeles stabil og overholder deadlines og aftaler. Da presseklip skal laves om aftenen, skal du også være indstillet på aftenarbejde, når du har vagt.

 

Du har teknisk snilde, stærke it-kompetencer og en spids pen. Du er god til Word, Excel og PowerPoint, måske har du erfaring med opdatering og opsætning af hjemmeside eller nyhedsbreve. Du er fagligt stærk og har gode kommunikationsevner.

 

Du er en udpræget holdspiller og har overblik og humor samt er serviceorienteret og imødekommende og kan bevare disse egenskaber i travle perioder. Samtidig er du grundig, detaljeorienteret og har en sund dømmekraft.

 

Du skal være i stand til at håndtere fortrolige sagsgange og fungere godt både selvstændigt og i arbejdet med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du sætter pris på at have gode kolleger og bidrager selv til et godt arbejdsklima.

 

Vi forestiller os, at du læser f.eks. kommunikation, medievidenskab, en samfundsvidenskabelig uddannelse eller humaniora på universitetet, og at du har mulighed for at være student hos os i mindst ét år og gerne mere.

 

Ansættelsesvilkår

Du får sammen med de andre studenter ansvar for at lægge vagtplanen og dermed gode muligheder for at planlægge dine arbejdsdage. Vi er fleksible og forventer det også af dig. Arbejdstiden vil variere fra uge til uge afhængigt af dine vagter, men som udgangspunkt ca. 10-15 timer om ugen i snit.

 

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

 

Se mere om at arbejde i Finansministeriet her.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte presserådgiver Liv Arnth Jørgensen på telefon 2526 2761.

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen Søg stillingen senest den 12. juni 2023.

 

Start snarest muligt herefter.

 

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

12-06-2023

 

Arbejdssted

Christiansborg Slotsplads 1

 

Hjemmeside

www.fm.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finansministeriet

Adresse 1
Christiansborg Slotsplads 1
1218 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
15-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84779184
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finansministeriet

Adresse
Christiansborg Slotsplads 1
1218
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-05-2023
Ansøgningsfrist
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84779184
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed