Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finans Danmark søger praktikant til public affairs, presse og kommunikation

Finans Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-05-2020

Så er du måske vores nye praktikant til Finans Danmarks PA og kommunikationsafdeling!

 

Vi søger en praktikant (til efterårssemesteret), der interesserer sig for den finansielle sektor, kommunikation, politisk interessevaretagelse og samfundsudviklingen.

 

Du får med stillingen en unik mulighed for at få hands-on-erfaring med både kommunikation, presse, CSR, SoMe og politisk interessevaretagelse. Og du får indsigt i arbejdet i en interesseorganisation med mange sager på den politiske dagsorden både i medierne, hos regeringen og de politiske partier i Folketinget.

 

I PA- og kommunikationsafdelingen har vi tæt samarbejde med alle vores kolleger i Finans Danmark, og vi er i daglig kontakt med presse, politikere, organisationer, myndigheder, medlemmer m.m. Du får cirka 90 fagligt stærke kolleger, der altid er frisk på sparring og et godt grin. Der er sat tid af til løbende sparring om din faglige udvikling og dine arbejdsopgaver, så du får mest muligt ud af praktikforløbet.

 

Dine opgaver

Du vil indgå i PA- og kommunikationsafdelingen som ligeværdig kollega. Du får til opgave at understøtte afdelingens arbejde med løbende at monitorere den politiske beslutningsproces og videreformidle dette til resten af kollegerne i Finans Danmark. Du vil også få mulighed for at fatte pennen og komme med bud på notater og policy oplæg, som tilgår Finans Danmarks vigtigste samarbejdspartnere.

 

Du vil løbende skulle følge mediedagsordenen og spille ind med forslag til nyheder, analyser, SoMe-opdateringer og andre kommunikationsopgaver. Vi sikrer, at du får værktøjerne til både at kunne skrive, redigere, monitorere og netværke. Du vil være en del af det team, som planlægger Finans Danmarks årsmøde til december. Det indebærer bl.a., at du er med i den praktiske koordinering og planlægningen af PA- og kommunikationsindsatser.

 

Du skal med andre ord være med til at sikre, at vores årsmøde får værdi og gennemslagskraft. Du vil også være med at tilrettelægge og afvikle alle vores øvrige konferencer, arrangementer og morgenbriefs, hvor vi sætter aktuelle politiske emner på dagsordenen over for vores stakeholdere.

 

Din profil

Du er i gang med en relevant kandidatuddannelse og interesserer dig for kommunikation, politik, finans og samfund. Du har sans for god kommunikation og et godt politisk og organisatorisk kompas, der gør, at du kan navigere i en dynamisk omverden med skiftende politiske dagsordener.

 

Du er udadvendt, har stærke sociale kompetencer og samarbejdsevner, som er kvaliteter, der er afgørende for både at trives og lykkes i stillingen. Desuden er du velformuleret i skrift og tale.

 

Du evner at have mange bolde i luften, og du kommer i mål med dine opgaver til tiden. Derudover kan du hurtigt sætte dig ind i nye områder og har altid antennerne ude.

 

Praktikforløbet

Praktikken er ulønnet og af ca. 5-6 måneders varighed med start 1. september 2020.

 

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte PA- og kommunikationsdirektør Stine Luise Goll på slg@fida.dk eller 30161009.

 

Er du interesseret, så send en kort ansøgning, cv og karakterudskrift hurtigst muligt og senest 17. juni 2020. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

Læs mere om os på www.finansdanmark.dk og se evt. din nye kollegaer i PA og Kommunikation: https://finansdanmark.dk/om-os/medarbejdere/#kommunikation

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Stine Luise Goll
slg@fida.dk
Ansøgningsfrist:
17. juni 2020


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finans Danmark

Adresse 1
Amaliegade 7
1256 København K
Danmark
Adresse 2
Amaliegade 7
1256 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2020
Udløber
17-06-2020
Kviknummer
LJA-80351694
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finans Danmark

Adresse
Amaliegade 7
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-05-2020
Ansøgningsfrist
17-06-2020
Kviknummer
LJA-80351694
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed