Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Financial Controllere til selvstændig stilling i Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2023

Interesserer du dig for finansielle kontroller og risikovurdering? Bliv en del af vores økonomifunktion i Skatteankestyrelsen, hvor du får mulighed for at fordybe dig i dit eget område og videreudvikle dine regnskabskompetencer. Vi er klar til at byde velkommen til nye medarbejdere i vores regnskabsteam - tag plads på vores kontor i København eller på en af vores lokationer rundt om i landet.

 

Faglig videreudvikling i en styrelse i vækst

Du bliver en del af økonomikontoret, som består af fire teams: Data og Analyse, Budget, Regnskab samt Administration og Service. Du indgår i Regnskab, som er et lille team, hvor du får dit eget ansvarsområde.

Som udgangspunkt er dit arbejdssted på vores lokation i København sammen med de øvrige i teamet, men der er også mulighed for, at du kan arbejde på vores lokation i Aalborg, Silkeborg eller Odense. Der er umiddelbart tale om en stilling på 37 timer, men tøv ikke med at søge stillingen, hvis du gerne vil arbejde deltid eller i form af en projektansættelse.

 

Fælles for hele økonomifunktionen er vores tætte og understøttende samarbejde både internt i styrelsen samt med departementet og andre styrelser i Skatteministeriets koncern. Du får altså en bred kontaktflade. Overordnet set vil du arbejde med finansielle risikovurderinger, finansielle kontroller og udarbejde en række vejledninger og instrukser.

 

Du kommer ind i styrelsen på et tidspunkt, hvor både Skatteankestyrelsen og opgavemængden i Økonomi vokser. Det giver dig mulighed for at bidrage til at videreudvikle og optimere vores processer og arbejdsgange.

 

Når du starter hos os, får du tilknyttet en fast sparringspartner, som sørger for din oplæring i bl.a. vores it-værktøjer. Vi sikrer rammerne for din fortsatte faglige udvikling fx i form af mulighed for at deltage på kurser, så du kan holde dig fagligt opdateret. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

 

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • finansielle risikovurderinger og risikoovervågning

  • udarbejdelse og vedligeholdelse af finansielle processer og kontroller

  • udarbejdelse af ministerie-, virksomheds- og regnskabsinstrukser

  • kontakt til Rigsrevisionen i forbindelse med den løbende revision samt årsafslutning

  • måneds-, kvartals- og årsregnskab

 

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har en relevant videregående uddannelse inden for revision eller økonomi, fx cand.merc.

  • har erfaring med de nævnte opgaver, men nyuddannede kandidater med erfaring fra et studiejob er også velkomne til at søge stillingen.

  • skaber konstruktive samarbejdsrelationer til kolleger og samarbejdspartnere og formår at gøre din regnskabsviden forståelig for de forskellige interessenter.

  • ser detaljerne i dine opgaver og er fokuseret på at levere kvalitet, men også har øje for at prioritere og planlægge din tid.

 

Din nye kollega Merete Damgaard Husted glæder sig til at byde dig velkommen

Du bliver en del af et lille team, men vil indgå i et større fagfællesskab i Økonomi, hvor vi samlet set sikrer, at styrelsen understøttes med hensyn til budget, regnskab, data, analyse og drift af vores forskellige adresser. Hos os er der god mulighed for faglig udvikling og sparring med dine kolleger. I teamet har vi hver især vores eget ansvarsområde, som samtidig spiller ind i hele teamets opgaveportefølje. Vi hjælper gerne til på tværs af vores opgaver, så vi kommer i mål med den samlede opgavemængde, fortæller teamkoordinator Merete Damgaard Husted.

 

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

 

Vidste du

at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

 

at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Upload dit CV, ansøgning samt eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 12. oktober 2023, kl. 12.00.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Tine Kofoed Andersen på telefonnummer 3376 2336. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Merete Damgaard Husted på telefonnummer 7237 0313.  

 

Vi læser ansøgninger løbende og holder som udgangspunkt 1. samtaler d. 10. og 13. oktober 2023 og 2. samtaler i løbet af uge 42 eller starten af uge 43. Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

 

Startdato er 1. december 2023 eller efter aftale.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver som udgangspunkt på adressen Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V. Men du kan også have arbejdssted på en af Skatteankestyrelsens øvrige adresser. I så fald vil du være på kontoret i København en gang om ugen.

 

I Odense ligger Skatteankestyrelsen helt centralt få minutters gang fra stationen på Thomas B Thriges Gade 44-48, 5000 Odense C. Skatteankestyrelsens lokation i Silkeborg ligger tæt på motorvejen kun 40 minutters kørsel fra Århus på adressen Glarmestervej 4, 8600 Silkeborg. I Aalborg ligger Skatteankestyrelsen smukt ned til vandet på adressen Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, 9000 Aalborg.

 

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

 

Stillings-ID

172624

 

Ansøgningsfrist

12-10-2023

 

Tips til din ansøgning

www.skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen

 

Tiltrædelsesdato

01-12-2023

 

Arbejdssted

København

 

Arbejdssted

Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V

 

Kontakt

Tine Kofoed Andersen

Kontorchef

E-mail

33762336

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Ved Vesterport 6
1612 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
LJA-85077303
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Ved Vesterport 6
1612
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-09-2023
Ansøgningsfrist
12-10-2023
Kviknummer
LJA-85077303
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed