Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finance Business Partner til PensionDanmark

PensionDanmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020

Kan du bidrage til at skabe performance gennem din finansielle indsigt og gennem korrekte analyser og rapportering? Vil du være økonomisk sparingspartner for direktørerne i Pensiondanmark? Er du vant til at levere til skarpe deadlines og af høj kvalitet? Så er du måske vores nye Finance Business Partner.

 

Som Finance Business Partner får du en spændende og udfordrende rolle i PensionDanmark, hvor du vil fungere som direkte sparringspartner for selskabets direktører. Du bliver ansvarlig for rapportering inden for de enkelte direktørområder, og du vil derfor få en bred berøringsflade med hele organisationen. Du vil desuden være ansvarlig for PensionDanmarks samlede omkostningsregnskab og for budget, ligesom du vil spille en vigtig rolle i vores arbejde med at digitalisere finansområdet. 

 

Om afdelingen

Du bliver en del af regnskabsteamet, som består af seks medarbejdere, der varetager opgaver inden for månedsafslutning, årsregnskabsudarbejdelse samt budgettering og estimater. Teamet varetager desuden ad hoc-opgaver, som ofte involverer samarbejde på tværs af øvrige teams/afdelinger.

 

Vi lægger stor vægt på løbende at optimere og effektivisere arbejdsopgaverne, så der bliver plads til udvikling af nye tiltag, der bedst muligt understøtter udviklingen i PensionDanmark.

 

Dit engagement, nysgerrighed og involvering i opgaverne vil bidrage til at definere dine ansvarsområder.

 

Om os

Regnskabsteamet er en del af afdelingen Økonomi og regnskab, som består af 21 medarbejdere med ansvarsområder inden for regnskab, skat, controlling, back-office og risikostyring.

 

Afdelingen har en stor berøringsflade med den øvrige del af PensionDanmark samt med eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab, hvilket giver gode muligheder for sparring med andre afdelinger. Hverdagen er travl, men vi har også tid til at have det sjovt, og vi er gode til at sparre med hinanden.

 

Du kommer til at arbejde i en organisation med stort fokus på udvikling, hvilket Økonomi og regnskab også understøtter.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en uddannelse på kandidatniveau indenfor økonomi, og at du som minimum har 3- 4 års erfaring med økonomistyringsopgaver fra en ansættelse i en økonomifunktion i en større virksomhed og/eller konsulentvirksomhed.

 

Du er superbruger af Excel samt mestrer SQL. Du må gerne have kendskab til rapporteringsværktøjer som Power BI.

 

Du arbejder struktureret, er fleksibel og kvalitetsbevidst, og du følger altid dine opgaver til dørs. Du er ligeledes udadvendt og kan lide at arbejde sammen med andre.

 

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Du tilbydes et job i en organisation i rivende udvikling og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats.

 

PensionDanmark er en moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces.

 

Lønpakken vil være konkurrencedygtig og afspejle dine kvalifikationer.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Manager Stine W. Brinch på telefon 3385 6046 eller e-mail swb@pension.dk. Du kan også læse mere om PensionDanmark på pensiondanmark.com.

 

Er du interesseret i stillingen? Så send din ansøgning og CV til os snarest muligt og senest den 30. november 2020, kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

PensionDanmark A/S

Adresse 1
Langelinie Allé 43
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81402236
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

PensionDanmark A/S

Adresse
Langelinie Allé 43
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-11-2020
Ansøgningsfrist
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81402236
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed