Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FH søger fagligt stærk økonom med interesse for samfundsarkitekturen og de store linjer

Fagbevægelsens Hovedorganisation

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-05-2024

Er du en dygtig økonom, der brænder for at arbejde med økonomiske analyser og politikudvikling til gavn for lønmodtagerne i en politisk styret organisation? Kan du omsætte analyseresultater til klare budskaber og ønsker du at være med til at sætte den politiske dagsorden fra en af Danmarks vigtigste samfundssøjler?

 

Så er du måske vores nye kollega.

 

Om jobbet

Arbejdet vil være centreret omkring politikudvikling, rådgivning og mødeforberedelse af FHs politiske ledelse. Derudover har den gode idé rigtig gode vilkår og der er gode muligheder for at præge arbejdsopgaverne. Dine fagøkonomiske og vidensbaserede beslutningsgrundlag, til brug for politikudvikling og interessevaretagelse, er i høj kurs. Du vil få mulighed for at indgå i et team af fagligt dygtige økonomer og generalister, hvor vi dyrker og udvikler os sammen i et fagligt stærkt miljø.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

  • at følge og påvirke regeringens reformarbejde.

  • at udarbejde analyser og notater, igangsætte analyser og undersøgelser samt følge forskning mv. med henblik på at understøtte politiske udspil og kommunikation.

  • at udvikle politik i samarbejde med vores medlemsforbund.

  • at udvikle og pleje netværk med samarbejdspartnere i blandt andet organisationsverdenen, på Christiansborg og blandt forskere og eksperter.

  • at samarbejde med presseteamet og FHs cheføkonom om den eksterne kommunikation.

I teamet har vi ansvaret for at varetage opgaver inden for en lang række spændende områder og opgaverne er i høj grad dikteret af den politiske dagsorden, fx skattepolitik, grøn omstilling, erhvervspolitik, udvikling af den offentlige sektor, dagpenge og overførsler, ulighed, tilbagetrækning og pension, konjunkturovervågning, finanspolitik og meget mere. Vi fordeler opgaverne ud fra hensynet til kompetencer og interesser i teamet samt det overordnede hensyn til at få opgaverne løst.

 

Om dig

Du er uddannet økonom, og har flere års erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Du har en skarp analytisk sans, økonomfaglig tyngde og gode formidlingsevner. Du har solid erfaring med at levere økonomfaglige produkter af høj kvalitet. 

 

Du kan arbejde selvstændigt med at drive dine opgaver, men er samtidig en udpræget holdspiller, som deler netværk og viden samt bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte analysechef Anne Vejen Mathiasen på tlf. 2812 0245 eller e-mail avm@fho.dk.

 

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver ansat på flydende tid, og du vil hovedsagelig skulle arbejde inden for vores kontortid.

 

Vi forventer, at du er fleksibel, hvis der er brug for din arbejdskraft og dine kompetencer på andre tidspunkter. Vi har respekt for din tid og fleksibiliteten går naturligvis begge veje.

 

Vi kan tilbyde dig attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til FHs overenskomst.

 

Vi ønsker jobbet besat senest den 1. august 2024.

 

Ansøgning

Skriv en ansøgning, der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH og send den senest onsdag den 12. juni 2024 via linket her https://fho.dk/stillinger.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Adresse 1
Islands Brygge 32D
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 32D
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2024
Udløber
12-06-2024
Kviknummer
LJA-85474823
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Adresse
Islands Brygge 32D
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-05-2024
Ansøgningsfrist
12-06-2024
Kviknummer
LJA-85474823
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed