Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FH søger daglig leder af FH's kontor i Bruxelles

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Indrykket
14-10-2020

Har du lyst til at sætte en politisk dagsorden og sikre godt 1,3 million danske lønmodtageres indflydelse i EU? Vil du være en del af FHs politiske interessevaretagelse i Bruxelles og være med til at fremme FHs synspunkter i forhold til de mange centrale sager på den europæiske dagsorden? Så har vi måske jobbet til dig.

 

Om jobbet

EU spiller en stor rolle for danske lønmodtagere og står med mange vigtige opgaver, hvor spørgsmålet om et mere socialt Europa og arbejdsmarkedspolitiske emner står centralt på den politiske dagsorden. FH ønsker at værne om den danske aftale- og velfærdsmodel, samtidig med at FH arbejder for at sætte aftryk på den lange række af initiativer, som Kommissionen kommer med. Vi tilbyder en spændende stilling i et internationalt miljø, hvor vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og faglig sparring i opgaveløsningen.

 

Du bliver blandt andet ansvarlig for:

 • Interessevaretagelse med udgangspunkt i FHs politiske linje over for EUs institutioner og øvrige nøgleaktører i Bruxelles på udvalgte politikområder i tæt samarbejde med kolleger i København. Du vil bl.a. komme til at arbejde med fair international beskatning, den sociale protokol, atypiske ansatte, lønmodtagernes rolle i den grønne omstilling og meget mere.

 • At sikre tæt samarbejde og et stærkt netværk med danske og internationale repræsentanter i Bruxelles, herunder den europæiske fagbevægelses medlemmer, FHs medlemsforbund m.fl. Du vil skulle varetage en del af FHs arbejde i ØSU.

 • Politisk ledelsesbetjening på EU-området.

 • At sikre formidling af FHs europapolitiske arbejde til særlige målgrupper og medier og bidrage til FHs nationale netværk og interessenter.

 • At bidrage til en aktiv og udadvendt aktivitet på vores kontor i Bruxelles, bl.a. ved at arrangere debatarrangementer, modtage besøgsgrupper mv.

 • Daglig ledelse af kontoret med ansvar for kontorets praktikant.

 

Om FHs europapolitiske arbejde

Kontoret i Bruxelles er vores fremskudte base, der sammen med kollegerne i København sikrer fagbevægelsens interessevaretagelse over for EUs institutioner og nøgleaktører. Du vil have fast base i Bruxelles, men vil samtidig være en del af det europapolitiske team i FHs afdeling EU og International, Lederforum. Det forventes, at du arbejder i vores afdeling i København nogle dage hver måned. Her vil du få flere gode kolleger, der arbejder med interessevaretagelsen på EU-plan.

 

Hvis du vil høre nærmere om jobbet, kan du kontakte afdelingschef Lise Lotte Toft på tlf. 2677 2761.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du kan leve op til de fleste af disse forventninger:

 • Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring fra arbejde i en politisk styret organisation, interesseorganisation, EU-institution eller lignende og er skarp til formidling og kommunikation.

 • Du har indgående kendskab til EU-samarbejdet på arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet, herunder den sociale dialog.

 • Du er proaktiv, har politisk tæft og kan formilde komplekse problemstillinger på et klart sprog både skriftligt og mundtligt.

 • Du arbejder selvstændigt, kan strukturere dine opgaver og drive dem fremad med blik for videndeling og involvering.

 • Du er nytænkende og samtidig en stærk netværker, der kan navigere blandt mange forskellige aktører og interesser.

 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale er et krav.

 

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver lokalansat på FHs kontor i Bruxelles. Vi forventer, at du er fleksibel, når der er brug for din arbejdskraft og kompetence fleksibiliteten går selvfølgelig begge veje.

 

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår.

 

Vi vil gerne have jobbet besat den 1. februar 2021.

 

Ansøgning

Skriv en ansøgning, der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH og send den senest mandag den 2. november 2020 via linket https://fho.dk/stillinger/.

 

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Bruxelles
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81271049
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Praktisk information
Indrykket
14-10-2020
Ansøgningsfrist
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81271049
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed