Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Festivaldirektør til Copenhagen Film Festivals

Copenhagen Film Festivals

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2021

Copenhagen Film Festivals, organisationen bag de tre filmfestivaler, dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX, børnefilmfestivalen BUSTER & spillefilmfestivalen CPH PIX, søger en ledelsesmæssigt erfaren festivaldirektør med ansvar for økonomi og administration. 

 

Copenhagen Film Festivals vil fremadrettet operere med en ny todelt ledelsesstruktur, hvor den øverste ledelse udgøres af dels en kunstnerisk leder (Artistic Director) med overordnet ansvar for festivalernes kunstneriske udvikling og dels en administrativ festivaldirektør (Managing Director), der har det overordnede økonomiske og administrative ansvar for organisationen. Begge vil referere til bestyrelsen.

 

Som festivaldirektør indgår du i et tæt partnerskab med organisationens kunstneriske leder, men vil få særskilt ansvar for at konsolidere og udvikle festivalerne økonomisk.

 

Du har lige dele udviklings- og økonomiansvar og kan dokumentere erfaring i strategisk forretningsudvikling. Fokus er at understøtte den kunstneriske leders vision samt strategisk udvikle og drive organisationen mod en langsigtet stabil og bæredygtig økonomi.

 

Du arbejder på tværs af de tre festivaler og står i spidsen for at udvikle nye, flerårige partnerskaber med stat, kommuner, EU, organisationer, samt nationale og internationale fonde mm. Ligeledes vil du have ansvar for forretningsudvikling med henblik på at styrke de enkelte festivalers egen-indtjening.

 

Profil:

 • Du har en grundlæggende forståelse for Fondens forretningsmodel, processer og de værdier, der knytter sig til at skabe en bæredygtig forretning med et kulturelt produkt og et almennyttigt formål.

 • Du er strategisk sparringspartner for den kunstneriske leder og medvirker til at definere vision og strategi overfor medarbejdere og Fondens bidragsydere.

 • Du formår at omsætte Fondens mål og retning til nye forretningsmodeller og finansieringsstrategier.

 • Du er god til at iværksætte, styre, og følge op på relationer til finansieringspartnere og interessenter.

 • Du er en god personaleleder, der sammen med den kunstneriske leder udvikler og motiverer organisationens medarbejdere.

 • Du rådgiver den kunstneriske leder og stiller de kritiske spørgsmål. Du er garant for kvaliteten i finansieringsstrategiske og økonomiske beslutninger.

 • Du har ansvar for Fondens økonomi, herunder budgetudarbejdelse og -opfølgning, månedligt driftsregnskab og årsregnskab mv.

 

Kvalifikationer:

 • Min. 5 års erhvervserfaring, herunder med hovedansvar for økonomi og administration.

 • Indsigt i den danske kultursektor/filmbranche. 

 • Erfaring med forretningsudvikling.

 • Erfaring fra offentlig-private partnerskaber eller erfaring med offentlige og/eller private bidragsydere.

 • Erfaring med fundraising, herunder ansøgning, målsætninger og opfølgning/dokumentation.

 • Erfaring med bestyrelses-betjening.

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis økonomi, filmproducer, statskundskab, eller anden erhvervsmæssig eller samfundsfaglig uddannelse.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og andre relevante bilag til job@cphfilmfestivals.dk, så vi har det senest den 31. maj 2021 kl. 12.00. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi forventer at indkalde til jobsamtaler i uge 22-23. Lønniveauet forhandles med udgangspunkt i erfaringer og kvalifikationer.

 

Om Copenhagen Film Festivals

Copenhagen Film Festivals (Fonden De Københavnske Filmfestivaler) driver Danmarks tre største filmfestivaler: dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX, spillefilmfestivalen CPH PIX og børnefilmfestivalen BUSTER. De tre festivaler blev i 2019 samlet i en ny integreret enhedsorganisation under fælles ledelse. Festivalerne holder i dag til i Kødbyen i København.  

 

Yderligere oplysninger:

Sune Blicher, kommunikationschef for Copenhagen Film Festivals: sune@cphfilmfestivals.dk, +45 3122 2661

Erik Stephensen, formand for Copenhagen Film Festivals: erik@cphfilm.dk, +45 4015 9143

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Copenhagen Film Festivals

Adresse 1
Flæsketorvet 60
1711 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
31-05-2021
Kviknummer
LJA-82044719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Copenhagen Film Festivals

Adresse
Flæsketorvet 60
1711
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
31-05-2021
Kviknummer
LJA-82044719
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed