Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Falk Hansen Advokater søger Stud.Jur

Falk Hansen Advokater

Aarhus, Østjylland

Indrykket
21-09-2022

Hos FALK HANSEN advokater beskæftiger vi os primært med førelse af skattesager, og du vil som stud.jur. få ansvaret for at håndtere diverse praktiske opgaver i forbindelse med administrative sager og domstolssager, herunder bl.a.:

  • Juridiske undersøgelser
  • Udarbejdelse af notater
  • Udarbejdelse af udkast til processkrifter mv.
  • Udfærdigelse af bilagsmateriale og ekstrakter mv.
  • Ajourføring af paradigmer
  • Diverse ad hoc-opgaver

Om virksomheden

FALK HANSEN advokater er en mindre og specialiseret advokatvirksomhed, der fører skattesager for privatpersoner og erhvervsvirksomheder i hele Danmark. Vi er pt. fire dedikerede og ambitiøse medarbejdere i virksomheden, med fysisk adresse i centrum af Aarhus, i et lyst og velfungerende kontorfællesskab.

Du kan læse mere om FALK HANSEN advokater på vores website www.fhadvokater.dk

Din profil

Du er jurastuderende på sidste semester af bacheloruddannelsen eller i gang med kandidatuddannelsen. Du behøver ikke nødvendigvis at have haft skatteret, blot du har interessen for faget. Du er ambitiøs, omkring det du laver, og du mestrer et godt sprog og sans for detaljen i juridisk argumentation. Herudover er du IT-kyndig og bruger af Office-pakken.

Vi tilbyder

Vi tilbyder 10-15 timers ansættelse om ugen, typisk fordelt på to dage. Vi ved, at det er vigtigt at skabe en god balance mellem studieliv og studiejob, og derfor er vi fleksible i forhold tilrettelæggelsen af arbejdstiden. Løn efter aftale. God mulighed for efterfølgende ansættelse som advokatfuldmægtig.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er den 4. november 2022 kl. 12.00. Ansøgning med CV og karakteroversigt fremsendes pr. mail til Mie Have Thomsen på mht@fhadvokater.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse 1. december 2022 eller efter aftale.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Falk Hansen Advokater

Adresse 1
Åboulevarden 31
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2022
Udløber
04-11-2022
Kviknummer
LJA-84051332
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Falk Hansen Advokater

Adresse
Åboulevarden 31
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-09-2022
Ansøgningsfrist
04-11-2022
Kviknummer
LJA-84051332
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed