Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærke jurister til Koncernjura

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-04-2021

København, Rigspolitiet

Vi søger dygtige jurister med fagligheden i top, som har lyst til at understøtte Rigspolitiets behov for juridisk bistand inden for bl.a. offentlig ret, politiret, formueret og statsret. Vi søger et antal jurister både erfarne og mindre erfarne og tilbyder spændende og varierede opgaver og et stærkt kollegialt sammenhold.

 

I Koncernjura er vi ca. 20 medarbejdere. Vi behandler bl.a. konkrete sager af forvaltningsretlig og formueretlig karakter, ligesom vi behandler klagesager over politikredsenes afgørelser uden for strafferetsplejen. Derudover behandler vi overordnede juridiske spørgsmål, der knytter sig til Kriminalregisteret samt vores øvrige sagsområder, som spænder meget bredt fra politiets dispositioner til pasloven, hundeloven, politiloven, vagtvirksomhed, erstatningssager, aktindsigt, m.fl.

 

Vi bistår desuden Rigspolitiets øvrige afdelinger og politikredsene med juridisk rådgivning og sparring inden for bl.a. offentlig ret og formueret, ligesom vi bidrager til den politiske proces ved f.eks. at bistå Justitsministeriet med at besvare folketingsspørgsmål og forberede ny lovgivning.

 

Om jobbet

Som jurist i Koncernjura varetager du konkrete og generelle sager inden for vores sagsområder og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand. Du besvarer høringer og folketingsspørgsmål, udarbejder vejledninger og retningslinjer til politikredsene og deltager i forskellige arbejdsgrupper og projekter på tværs af organisationen og med andre myndigheder. Hvis du har lyst, vil du herudover få mulighed for at undervise bl.a. politikredsene i reglerne på vores sagsområder.

 

Din hverdag er kendetegnet ved en fin balance mellem de konkrete sager og opgaver af mere generel karakter. Vi har en travl hverdag, men lægger samtidig vægt på, at du og dine kollegaer i Koncernjura har mulighed for fordybelse i centrets sager og fagområder. Vores kultur og struktur understøtter et stærkt fagligt miljø og lægger op til faglig sparring og samarbejde.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. Vi søger både mindre erfarne og meget erfarne jurister.

 

Vi lægger vægt på, at din faglighed er i top, og at du evner at fortolke og anvende juraen, så problemstillinger håndteres både korrekt og pragmatisk. Forvaltningsretten er en vigtig del af dit arbejde, og du har derfor interesse og flair for at arbejde med forvaltningsret. Du motiveres af at sætte dig ind i nye regler og områder, er hurtig til at gennemskue problemstillinger og arbejder selvstændigt, struktureret og initiativrigt i forhold til at opsøge viden og træffe beslutninger.

 

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor organisation, som hele tiden påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn. Du er imødekommende og positiv og har lyst til at blive en del af et engageret fagligt miljø med en uformel omgangstone.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

 

Er du ansat med Justitsministeriet som ansættelsesområde, beholder du det brede ansættelsesområde.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Rikke Gottrup på tlf. 40 22 93 34, sektionsleder Michael Storm Larsen på tlf. 29 41 16 37 eller centerchef Anne Fode på tlf. 25 37 24 44. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis, herunder dine bachelorkarakterer. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 11-12 maj og 2. samtaler 17. maj 2021.

 

Ansøgningsfrist: 6. maj 2021

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
LJA-82018265
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-04-2021
Ansøgningsfrist
06-05-2021
Kviknummer
LJA-82018265
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed