Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærke jurister til Koncernjura

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2019

København, Rigspolitiet, Koncernstyring

Rigspolitiet søger dygtige jurister med fagligheden i top, som brænder for at arbejde med klassiske juridiske problemstillinger inden for bl.a. offentlig ret og formueret.

 

Koncernjura består af ca. 20 jurister, som varetager konkrete og generelle opgaver inden for bl.a. offentlig ret og formueret og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand.

 

Vi behandler bl.a. konkrete sager af forvaltningsretlig og formueretlig karakter, f.eks. sager om aktindsigt og om erstatning. Desuden behandler vi klagesager over politikredsenes afgørelser uden for strafferetsplejen, f.eks. efter pasloven, hundeloven og klager over politiets dispositioner. Derudover håndterer vi overordnede spørgsmål, der knytter sig til de enkelte sagsområder, og fører tilsyn med politikredsenes sagsbehandling. Vi har derfor et tæt samarbejde med Rigspolitiets øvrige fagcentre, politikredsene, Justitsministeriet og andre myndigheder.

 

Nærmere om dine opgaver i Koncernjura

Som jurist i Koncernjura varetager du konkrete og generelle sager inden for vores sagsområder og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand gennem et tæt tværgående samarbejde. Du besvarer høringer og folketingsspørgsmål, udarbejder vejledninger og retningslinjer til politikredsene og deltager i forskellige arbejdsgrupper og projekter på tværs af organisationen og med andre myndigheder. Hvis du har lysten, vil du herudover få mulighed for at undervise bl.a. politikredsene i reglerne på vores sagsområder. Du arbejder selvstændigt og sikrer fremdrift i sagerne og involvering af relevante interessenter gennem hele processen.

 

Din hverdag kendetegnes ved en fin balance mellem de konkrete sager og opgaver af mere generel karakter. Du får dine egne sager, og vi lægger vægt på, at du og de øvrige medarbejdere i Koncernjura har mulighed for fordybelse i centrets sager og fagområder. Vores kultur og struktur understøtter et stærkt fagligt miljø og lægger op til faglig sparring og samarbejde.

 

Vores forventninger

Du er uddannet cand.jur., og vi hører gerne fra dig, uanset om du har solid erfaring inden for området eller kun har få års relevant erfaring.

 

Forvaltningsretten er en vigtig del af dit arbejde, og du har derfor interesse og flair for at arbejde med forvaltningsret. Du har lyst til at arbejde med større generelle opgaver og er klar til at tage ansvar for, at vi løser vores opgaver effektivt. Du motiveres af at sætte dig ind i nye regler og områder, er hurtig til at gennemskue problemstillinger og har en struktureret tilgang til opgaveløsningen.

 

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor politisk styret organisation, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn med politisk forståelse. Du er imødekommende og positiv og har lyst til at blive en del af et engageret fagligt miljø med en uformel omgangstone.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller evt. specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

 

Er du ansat med Justitsministeriet som ansættelsesområde, beholder du det brede ansættelsesområde.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til centerchef Anne Fode på 25 37 24 44, sektionsleder Helle Stigaard på 45 15 25 20 eller sektionsleder Michael Storm Larsen på 29 41 16 37. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi afholder samtaler løbende.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 21. januar 2019

 

Koncernstyring

Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, jura, strategi, analyse og service for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

 

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Del dette job

Kontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Hambrosgade 21
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
21-01-2019
Kviknummer
LJA-69500324
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Hambrosgade 21
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-01-2019
Ansøgningsfrist
21-01-2019
Kviknummer
LJA-69500324
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed