Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærke jurister søges til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-12-2021

Vil du arbejde med juridiske spørgsmål inden for de videregående uddannelser i et fagligt stærkt juracenter med højt kvalificerede og humørfyldte kolleger?  Kan du formidle juraen i et klart sprog, og har du flair for at løse opgaver i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye kollega!

 

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen i Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

 

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads på Østerbro i et politisk miljø med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi hjælper hinanden med opgaverne for hele tiden at blive bedre. Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen, for vi mener, at det er forudsætningen for at lykkes. Du får samtidig gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

 

Din hverdag i et center med spændende og alsidige opgaver

I Center for Jura og Institutionspersonale er vi pt. 25 engagerede medarbejdere, hvor hovedparten er jurister.  Vi varetager de juridiske opgaver for hele styrelsen og er i løbende dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner.  Vi rådgiver om jura vedrørende de videregående uddannelser samt om forvaltningsret, offentlig ret og aftale- og kontraktret og varetager også sekretariatsbetjeningen af Nævnet for Videnskabelig Uredelighed (NVU).

 

Vi har ansvaret for behandling af en række klage- og tilsynssager, herunder klager fra studerende om adgang, optag og eksamen.  Vi har også ansvaret for udarbejde alle bekendtgørelser på Uddannelses- og Forskningsministeriets område, bl.a. ved implementering af nye politiske initiativer, samt et tæt samarbejde med ministeriets departement om lovarbejde og besvarelse af spørgsmål fra Folketinget.

 

Som ny medarbejder i vores center vil du med grundig oplæring og sparring fra dine kolleger få mulighed for at arbejde med rådgivning om juridiske spørgsmål på navnlig universitetsområdet samt om forvaltningsret og offentlig ret. Du vil også deltage i implementeringen af politiske initiativer, udarbejdelsen af bekendtgørelser samt i behandlingen af klager fra studerende på de videregående uddannelser.

 

Er du vores nye kollega?

Du er uddannet cand.jur og har gerne erfaring fra en lignende stilling og meget gerne med behandling af klagesager. Vi forestiller os, at du har:

  • Stærke juridiske kompetencer med lyst til og mod på komplicerede juridiske problemstillinger.

  • Et godt overblik og gode formidlingsevner, så du kan skrive klare, præcise og forståelige regler og afgørelser.

  • Gode samarbejdsevner og er en stærk holdspiller.

  • Let til smil i en travl hverdag.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Med afsæt i dine kvalifikationer ansættes du som fuldmægtig eller konsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der er tale om en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

 

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kira Gandrup på telefonnummer 72 31 89 33 eller på e-mail kga@ufm.dk.

 

Søg stillingen

Klik på knappen søg stillingen eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have dit CV, ansøgning og eksamensbevis senest søndag den 16. januar 2022.

 

Vi forventer at holde to samtalerunder, der forventeligt vil blive gennemført i uge 3-4. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. 

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

 

Ansøgningsfrist:

16-01-2022

 

Arbejdssted:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø

 

Hjemmeside:

www.ufm.dk

 

Kontakt os:

Kira Gandrup

Kontorchef

72318933

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Adresse 1
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83132099
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Adresse
Haraldsgade 53
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-12-2021
Ansøgningsfrist
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83132099
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed