Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærke analytikere til sundheds- og ældreområdet

Sundhedsdatastyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-09-2019

 

Har du interesse for data og brug af statistiske metoder, og kan du omsætte data til viden, der belyser centrale problemstillinger i sundhedsvæsenet? Har du lyst til at skabe større synlighed og indsigt i sundhedsvæsenets aktivitet, kvalitet og økonomi? Så er du måske én af vores to nye kolleger i afdelingen Analyse, Statistik og Økonomi i Sundhedsdatastyrelsen.

 

Afdelingen Analyse, Statistik og Økonomi

I afdelingens er vores opgave at anvende sundhedsdata til at skabe viden til gavn for sundhedsvæsenet og danskernes sundhed. Vi har ansvaret for at udarbejde analyser, opgørelser og statistikker til svar på bl.a. folketingsspørgsmål, bidrage til policyudvikling og samarbejde med eksterne parter om rapporter, monitoreringer og analyser. Desuden udarbejder vi datagrundlaget for finansieringsordningerne i sundhedsvæsenet.

 

Afdelingen består af tre sektioner, Hospitalsområdet, Praksis og Kommuner samt Sundhedsøkonomi, Prognoser og Statistik. Fællesnævneren er, at vi alle dagligt arbejder for at skabe synlighed og indsigt i sundhedsvæsenet ved hjælp af en lang række registre.

 

Sektion for Sundhedsøkonomi

Du vil blive en del af sektionen Sundhedsøkonomi, prognoser og statistik, der fokuserer på brug af data til sundhedsøkonomiske analyser på tværs af sundhedsvæsenet, herunder på lægemiddelområdet. I sektionen har vi ansvaret for at udarbejde data til finansieringsordninger i sundhedsvæsenet, overvåge pris- og udgiftsudvikling samt udarbejde prognoser. Videre skal sektionen arbejde med at udvikle Sundhedsdatastyrelsens brug af statistiske metoder og værktøjer, herunder tage nye værktøjer i brug. Der er tæt samarbejde mellem sektionerne, hvor vi i fælleskab udarbejder analyser om det sammenhængende sundhedsvæsen og udvikler indikatorer for de overordnede målsætninger for sundhedsvæsenet.

 

Dit arbejde

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udarbejde sundhedsøkonomiske analyser på sundheds- og ældreområdet og skabe indblik på tværs af sektorerne i sundhedsvæsenet

  • Udvikle vores brug af statistiske metoder og værktøjer

  • Formidle analyseresultaterne på en let og forståelig måde

  • Bidrage til policyudvikling

  • Samarbejde med eksterne parter om faste rapporteringer og monitoreringer

  • Bidrage til opgørelser for departement, Folketinget samt andre styrelser i Sundheds- og Ældreministeriets koncern.

 

Din uddannelse og erfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund, som fx cand.polit., cand.oecon. eller lignende. Herudover har du erfaring med registeranalyser, sundhedsanalyser og god dataforståelse. Forudgående kendskab til sundhedsområdet, registerdata og programpakken SAS, R eller lignende er en fordel.

 

Dine personlige kvalifikationer

Vi søger en kollega med et højt fagligt niveau, som både kan arbejde selvstændigt, men også arbejde i et team, hvor vi i høj grad sparrer og deler viden med hinanden.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er analytisk og fagligt stærk med viden om eller interesse for sundhedsområdet

  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver

  • God til at se nye løsninger

  • Forstår at navigere i et politisk miljø præget af mange interesser.

 

Vi tilbyder

Hos os vil du få en enestående mulighed for at arbejde med de mange sundhedsdata, der er tilgængelig og frembringe ny viden til gavn for sundhedsprofessionelle og borgere. Du vil få et udfordrende og afvekslende job, hvor du får mulighed for at præge egne opgaver, og du bliver del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede, faglige og dygtige kollegaer.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef Lars Eriksen Videbæk på tlf.. 2212 2764 eller konstitueret sektionsleder Maria Bo Svendsen på tlf. 3268 5221.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41-43.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsdatastyrelsen

Adresse 1
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Tlf
30589307
Adresse 2
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2019
Udløber
14-10-2019
Kviknummer
LJA-75883943
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsdatastyrelsen

Adresse
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Danmark
Tlf: 30589307
Praktisk information
Indrykket
24-09-2019
Ansøgningsfrist
14-10-2019
Kviknummer
LJA-75883943
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed