Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk økonomisk studentermedhjælper til Center for Medier og Fusioner

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-03-2023

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Vil du bruge din økonomiske værktøjskasse til at sikre en fair og fri konkurrence? Så læs videre her!

Center for Medier og Fusioner (MTF) søger en dygtig økonomisk studentermedhjælper, der i samarbejde med erfarne kollegaer skal arbejde for bedre konkurrence i Danmark.

Arbejdsopgaver

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder vi for velfungerende markeder og håndhæver konkurrenceloven. Styrelsen vurderer større fusioner. Vi opsporer og griber ind over for overtrædelser af konkurrenceloven, f.eks. ulovlige karteller. Vi griber ind over for store virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling. Vores arbejde har reel effekt for det danske samfund og den enkelte forbruger.

MTF har ansvar for fusionskontrol på tværs af alle brancher og håndhævelse af konkurrencereglerne i mediebranchen. Vi sikrer, at kun fusioner, der ikke hæmmer konkurrencen på et marked, bliver godkendt. Vi håndhæver konkurrencereglerne og udarbejder analyser af konkurrencen i mediebranchen.

Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med et område, der har direkte betydning for forbrugere, virksomheder og samfundet.

Som student i MTF vil du særligt komme til at beskæftige dig med følgende opgaver

 • Bistå med markedsundersøgelser, herunder opsætte spørgeskemaer i Survey Xact, analysere data og præsentere data i en let forståelig form
 • Research i forbindelse med større analyser eller sager
 • Deltage i udarbejdelse af notater og præsentationer
 • Bistå med let sagsbehandling, herunder aktindsigtsopgaver, borgerhenvendelser og høringer i forbindelse med lovforslag

Du vil komme til at løse opgaverne i samspil med centrets økonomer og jurister. Den forventede arbejdstid vil være 12-15 timer om ugen med mulighed for læsefri op til eksaminer

Du

Du er godt i gang med en videregående økonomisk uddannelse (fx stud.polit., stud.oecon., stud.merc. eller lignende). Du er enten i gang med kandidatdelen eller er på sidste halvdel af din bacheloruddannelse, og du har opnået gode resultater indtil videre.

Derudover lægger vi især vægt på, at du

 • Er analytisk stærk
 • Har interesse for industriøkonomi, herunder konkurrenceøkonomi
 • Har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
 • Har solid erfaring med brug af Office-pakken, herunder Excel
 • Tager ansvar og er fleksibel
 • Er god til selv at tage initiativ og opsøge arbejde
 • Har mod på at løse opgaver af både økonomisk og juridisk karakter

Erfaring med Survey Xact eller lignende er en fordel, men ikke et krav

Som person er du struktureret og initiativrig. Du er resultatorienteret og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø. Du kan lide at have mange forskellige opgaver samtidig med, at du overholder tidsfrister og tilrettelægger dine opgaver, så de tilpasses centrets prioriteringer. Vi har et godt socialt miljø, så det er en fordel, hvis du er udadvendt og en teamspiller.

Vi

Vi arbejder for velfungerende markeder overalt i samfundet. Vores opgaver er krævende og komplekse, og din indsats får betydning for både store og små virksomheder samt den enkelte forbruger.

Centret rummer en blanding af økonomer og jurister. Arbejdet foregår i et hurtigt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Vi har i centeret et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone, hvor vi kommunikerer ligefremt og åbent.

Søg stillingen

Få flere oplysninger om stillingen hos specialkonsulent, Peter Mouritzen på 41 71 52 48 eller hos fuldmægtig, Charlotte Brandt på 41 71 50 67.

Spørgsmål om løn-og ansættelsesvilkår kan rettes til vores HR-rekrutteringspartner Nada Alkerdi på tlf. 91 39 94 30.

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK.

Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og karakterskrifter skal være modtaget senest tirsdag den 11. april 2023 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 16.  Tiltrædelsesdatoen så hurtigt som muligt.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse 1
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
11-04-2023
Kviknummer
LJA-84619255
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse
Carl Jacobsensvej 35
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-03-2023
Ansøgningsfrist
11-04-2023
Kviknummer
LJA-84619255
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed