Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk medarbejder med gode samarbejdsevner til at styrke den offentlige gældsinddrivelse i Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2021

Har du en stærk analytisk sans og kan formidle komplekse problemstillinger mundtligt og skriftligt, så det er forståeligt og tilgængeligt? Har du politisk tæft og interesse for at understøtte styrkelsen af et samfundskritisk område med stor politisk og offentlig bevågenhed? Så er du måske den kollega, vi søger i Forretning og Styring 3.

 

Styrkelse af gældsområdet

I Skatteministeriets Koncernstyringsafdeling har vi fokus på at sikre den strategiske retning for ministeriets styrelser og understøtte deres forretningsmæssige udvikling. Vi søger nu en medarbejder i Forretning og Styring 3 til at arbejde med især gældsområdet, hvor vi står over for væsentlige opgaver med at skabe en effektiv inddrivelse af gæld til det offentlige. I Forretning og Styring 3 arbejder vi derudover med spilområdet og toldområdet, herunder opgaver knyttet til Brexit og rammerne for et stort it-udviklingsprogram.

 

Kontorets kerneopgaver for de forskellige ansvarsområder indebærer bl.a. politikudvikling, udarbejdelse af beslutningsoplæg til ledelsen i ministeriet, skatteministeren og regeringen, besvarelse af folketingsspørgsmål samt dialog og koordinering med vores styrelser, andre ministerier og Rigsrevisionen. Herudover har kontoret til opgave at skabe sammenhæng mellem de politiske ønsker på vores ansvarsområde og den praktiske implementering.

 

Dine opgaver skal ofte løses i tæt samarbejde med andre kontorer i departementet og på tværs af vores styrelser. I Skatteministeriet lægger vi stor vægt på helhedsperspektivet i opgaveløsningen, og du vil derfor også komme i kontakt med mange forskellige fagligheder som led i varetagelsen af dine opgaver. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at løse komplekse problemstillinger, og du evner at være pragmatisk og løsningsorienteret i dit arbejde.

 

Faglig nysgerrig og analytisk stærk profil

Vi søger en fagligt stærk og arbejdsom kollega, der kan løfte svære indholdsmæssige opgaver, og som er god til at samarbejde på tværs af faggrupper og organisationer. Vi forestiller os, at du bl.a.

  • har skarp analytisk sans og er i stand til at overskue mange komplekse sager på en gang

  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

  • kan opbygge gode samarbejdsrelationer

  • evner at tage ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs

  • kan håndtere korte frister på et område med stor offentlig bevågenhed

  • kan styre og koordinere komplicerede processer

 

Vi lægger vægt på, at du har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Både nyuddannede og ansøgere med flere års erfaring kan komme i betragtning.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retningen og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest onsdag den 26. maj 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Magnus Rønning-Andersson på telefonnummer 72 37 04 94 eller souschef Rannvá Mørkøre på telefonnummer 72 38 90 48.

 

Stillingen tiltrædes fra den 2. august 2021 eller snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2021
Udløber
26-05-2021
Kviknummer
LJA-82054405
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-05-2021
Ansøgningsfrist
26-05-2021
Kviknummer
LJA-82054405
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed