Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk kontorchef med overblik og udsyn

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2022

Vi søger en kontorchef til vores årsrevision.

 

Årsrevision

I årsrevisionen efterprøver vi, om statens regnskaber er rigtige, om bevillingerne er overholdt, og om pengene anvendes i overensstemmelse med love og regler. Vi undersøger også, om forvaltningen af midlerne og driften af statens virksomheder er så økonomisk hensigtsmæssig som muligt.

 

Hvem er vi?

Den ledige kontorchefstilling er i 6. kontor, som reviderer regnskaber på Indenrigs- og Boligministeriets, Transportministeriets og Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets områder, der aflægger regnskaber efter de statslige regler. Derudover reviderer kontoret en række selvstændige offentlige virksomheder (SOVer), fx DSB, Energinet, Naviair og Metroselskabet I/S, hvor vi har et tæt og konstruktivt samarbejde med private revisorer.

 

Kontoret har 14 engagerede medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har en uformel omgangstone og et stærkt sammenhold i kontoret. Der er højt tempo i perioder, men vi løber over målstregen sammen.

 

Hvis du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lene Schmidt på tlf. 33 92 86 93.

 

Hvem er du?

I Rigsrevisionen værner vi om vores troværdighed. Vi har derfor brug for dig, der på et højt fagligt og selvstændigt niveau kan lede kontorets medarbejdere samt sikre planlægning og gennemførelse af kontorets revisioner.

 

Du har en akademisk uddannelse og solid erfaring med offentlig revision, regnskab eller økonomi-forvaltning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse og kendskab til revision efter de statslige regnskabs- og bevillingsregler samt årsregnskabsloven. Vi forventer, at du er udadvendt, har gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner i relation til kontorets medarbejdere og til interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Din rolle

Som kontorchef bliver du ansvarlig for at lede dit kontor, så medarbejderne føler ansvar og ejerskab, og ansvarlig for, at revisionerne leveres til tiden i en høj kvalitet. I den forbindelse forventer vi, at du har en inddragende ledelsesstil og er i tæt dialog med medarbejderne om gennemførelsen af kontorets opgaver, og at medarbejderne løbende og systematisk får tilbagemeldinger på de enkelte revisioner og projekter. Endvidere forventer vi, at du indgår aktivt i Rigsrevisionens chefgruppe og bidrager til Rigsrevisionens faglige og organisatoriske udvikling.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1. Den faste månedsløn forventes at være 60.408,08 kr. inkl. et generelt tillæg. Hertil kommer pension og efter forhandling et personligt tillæg. Der ydes pension for alle løndele med 17,63 %.

 

Ansættelsesområdet er Rigsrevisionen. Ved ansættelse skal du sikkerhedsgodkendes og fremvise en straffeattest. Der vil indgå test som en del af ansættelsesforløbet.

 

Hvis du har generelle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Lisbeth Herlev på tlf. 33 92 85 65.

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevante bilag, så vi har den senest onsdag den 28. september 2022.

 

Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25. Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

 

Processen

Vi afholder 1. samtalerunde den 5. oktober 2022.

 

Herefter udvælger vi et antal ansøgere, som bliver testet og har en samtale med en ekstern konsulent. Testen gennemføres elektronisk, og samtalen afholdes i uge 41-42.

 

Vi afholder 2. samtalerunde den 26. oktober 2022 sammen med den eksterne konsulent. Efterfølgende træffer vi beslutning om ansættelsen.

 

Stillingen er ledig til besættelse den 1. december 2022 eller efter aftale.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2022
Udløber
28-09-2022
Kviknummer
LJA-84024976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landegreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2022
Ansøgningsfrist
28-09-2022
Kviknummer
LJA-84024976
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed