Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk jurist med gode formidlingskompetencer søges til teamet for Jura og Institutionsledelse

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2019

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en faglig stærk jurist med gode formidlingskompetencer til den mangfoldighed af opgaver, vi har i Center for Institutionsdrift og Administration.

 

Vil du være med til at løse en bred vifte af juridiske opgaver? Er du analytisk skarp, og kan du formidle din viden klart og tydeligt? Har du ordenssans, og er du god til at finde løsninger på konkrete problemstillinger? Så har vi jobbet til dig.

 

Center for Institutionsdrift og Administration
Centret varetager en lang række opgaver inden for institutionsdrift. I teamet for Jura og Institutionsledelse har vi en bred vifte af opgaver, der vedrører institutionernes bestyrelser, ledere og medarbejdere. Vi samarbejder med Skatteministeriet og de faglige organisationer om implementering af overenskomster på Børne- Undervisningsministeriets område. Vi udarbejder centrets bekendtgørelser, forestår administration af statens selvforsikring samt bistår i tilsynssager.

 

Mange af opgaverne i Center for Institutionsdrift og Administration går på tværs af Børne- og Undervisningsministeriets område. Centeret beskæftiger sig endvidere med politikudvikling og har et tæt samarbejde med ministeriets departement. Centret på godt 60 medarbejdere består bl.a. af jurister, økonomer og kontorfunktionærer. 

 

Opgaveportefølje med en bred vifte af juridiske discipliner
Som jurist hos os skal du yde juridisk rådgivning i bred forstand inden for alle styrelsens fagområder. Rådgivningen er både af generel karakter samt bistand til løsning af konkrete sager og spænder således fra institutionsretlige og forvaltningsretlige spørgsmål til behandling af konkrete sager og fortolkning af regler og retningslinjer.  Ansættelsesretten er et stort fagområde.

 

Det juridiske arbejde udføres i et samspil med fagligheden hos øvrige kolleger og chefer. Der er et tæt samarbejde på tværs i ministeriet og også samarbejdsrelationer til øvrige ministerområder og institutionerne på Børne- og Undervisningsministeriets område. Da vi har en stor opgaveportefølje, er fleksibilitet og ansvarsfuldhed i forhold til både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere essentielt.

 

Er du vores nye kollega?
Du er cand.jur. og har gerne erfaring med at arbejde i det offentlige.

 

Vi forventer, at du:

  • har lyst til at arbejde i et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt
  • ønsker at arbejde med alsidige og forskelligartede opgaver, der skifter dagligt
  • kan formulere dig klart og tydeligt i skrift og tale
  • er analytisk, struktureret og grundig i din opgaveløsning
  • er handlekraftig, initiativrig og resultatorienteret
  • har gode samarbejdsevner og godt humør i en travl hverdag.

 

Derudover er det en fordel, hvis du:

  • er godt inde i forvaltningsretten, ansættelsesretten, offentlighedsloven og databeskyttelsesloven
  • har erfaring med sagsbehandling
  • har kendskab til eller interesse for udarbejdelse af love, bekendtgørelser og vejledninger.

 

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer efter fællesoverenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

 

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Kirsten Overgaard Bach på telefon 2143 4044 eller kontorchef Kristian Brink på telefon 3392 5198.

Du kan læse mere om vores arbejde på vores hjemmeside www.uvm.dk

 

Søg stillingen 
Send din ansøgning, CV og kandidatbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside 
www.uvm.dk/job senest fredag den 27. september 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 40. 

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2019
Udløber
27-09-2019
Kviknummer
LJA-75591669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2019
Ansøgningsfrist
27-09-2019
Kviknummer
LJA-75591669
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed