Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglige konsulenter til Teknisk Landsforbunds Medlemscenter lokation Viborg og Hovedstaden

Teknisk Landsforbund

København, Storkøbenhavn

Viborg, Midtjylland

Indrykket
15-01-2021

Brænder du for det ansættelsesretlige, den konstruktive forhandling, det organiserende arbejde og sætter du en ære i at levere den bedste medlemsservice? Så får du her chancen for at være en aktiv del i tilblivelsen af et nyt medlemscenter, hvor du som faglig konsulent bliver del af et stærkt fagligt team, som sætter medlemmerne i fokus. Så trives du i en alsidig hverdag, hvor opgaverne har variation, er udfordrende og kræver samarbejde, så har vi måske stillingen til dig!

 

Hverdagen

 

Som faglig konsulent primært på det private område er du vores specialist, når medlemmerne henvender sig med konkrete sager. Du får ansvaret for opgaver, som spænder fra individuel sagsbehandling over indgåelse af virksomhedsoverenskomster og lokalaftaler til afvikling af forhandlinger og mæglingsmøder. Det kræver, at du som person er udadvendt, selvstændig og handlekraftig samt besidder stærke formidlingsevner.

 

Opgaver:

 • Sagsbehandling og forhandling af sager

 • Rådgivning og vejledning af medlemmer om væsentlige elementer af arbejdsmarkedslovgivningen samt Teknisk Landsforbunds overenskomster

 • Forhandling af medlemmers løn- og ansættelsesvilkår

 • Aktiv deltagelse i det opsøgende organiserende arbejde med arbejdspladserne og på uddannelsesinstitutionerne

 • Råde, støtte og vejlede de tillidsvalgte i Tekniks Landsforbund

 • Iværksættelse af og deltagelse i projekter på afdelings- og forbundsplan

 

Dine kernekompetencer og erfaring:

 • Et solidt kendskab til overenskomst- og arbejdsmarkedsforhold på det private arbejdsmarked. Gerne fra en anden fagforening under FH.

 • Forhandlingserfaring

 • Gode samarbejdsevner og personlig gennemslagskraft

 • Kendskab til og erfaring med arbejdsmarkedslovgivningen, bl.a. ferie- og funktionærloven m.m.

 • Mestre dansk i skrift og tale, samt tale og forstå engelsk

 

Det er en forudsætning for at varetage jobbet, at du har kørekort og egen bil til rådighed.

 

Teknisk Landsforbund er en ambitiøs fagforening i rivende udvikling

 

I Teknisk Landsforbund har vi netop sat kursen mod en fortsat styrkelse af arbejdsforholdene for de kreative specialister i Danmark. Vi vil organisere endnu flere medlemmer i stærke og meningsfulde fællesskaber, og vi vil udvikle vores medlemsservicering, så vores medlemmer får den bedst mulige oplevelse, når de har brug for vores hjælp. Det bliver du som faglig konsulent en vigtig del af. Det er derfor vigtigt for os, at du foruden stærke faglige kompetencer også besidder en lyst og vilje til at tage aktiv del i vores forandrings- og udviklingsproces. Du vil i den første tid være en del af en hverdag, hvor vi lægger skinnerne, mens vi kører, i processen med at etablere de fysiske rammer og nye arbejdsgange som led i rejsen mod tilblivelsen af det nye Teknisk Landsforbund.

 

Vi søger en person, der kan se muligheder

 

I Teknisk Landsforbund er vi en organisation med mange muligheder for udvikling, så kommer du med åbenhed, nysgerrighed og arbejdsomhed, så møder du en organisation midt i en omstillingsproces, som giver plads og mulighed for at inspirere til nye arbejdsgange og for at bidrage positivt med nye idéer til glæde og gavn for vores medlemmer.

 

Løn og ansættelsesvilkår

 

Der tages udgangspunkt i en arbejdsuge på 37 timer inkl. frokost, men stillingen er uden højeste arbejdstid. Løn- og ansættelsesforhold sker iht. intern overenskomst. Der er sundhedsordning og arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

 

Vores lokationer i Viborg og hovedstadsområder er under tilblivelse.

 

For stillingen i Viborg betyder det, at du i en periode frem til sommeren 2021 vil arbejde ud fra en af TLs nuværende lokationer i landsdelen: Herning, Aalborg og Aarhus. Fra sommeren 2021 får du fast arbejdsplads på vores lokation i Viborg.

 

For stillingen i hovedstadsområdet gælder, at du i en periode frem til sommeren 2021 vil arbejde ud fra en af TLs nuværende lokationer i Hillerød og København. Fra sommeren 2021 får du fast arbejdsplads i hovedstadsområdet.

 

Interesseret

 

Ønsker du at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte os:

 

Medlemscenter Hovedstaden: faglig teamleder Martin Nielsen på mobil 5157 2435 eller mni@tl.dk.

 

Medlemscenter Viborg: faglig teamleder Mads Guldhammer på mobil 20 48 98 23 eller mag@tl.dk.

 

Send din ansøgning med CV senest den 29. januar 2021.  Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 med tiltrædelse pr. 1. april 2021, men gerne før.

 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

 

Om Teknisk Landsforbund

Teknisk Landsforbund er en fagforening for ca. 30.000 kreative specialister, der arbejder inden for teknik, design og byggeri. Der er 3 medlemscentre med a-kasse samt et forbundskontor. Se mere på www.tl.dk

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Teknisk Landsforbund

Adresse 1
Nørre Voldgade 12
1358 København
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
15-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81593856
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Teknisk Landsforbund

Adresse
Nørre Voldgade 12
1358
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-01-2021
Ansøgningsfrist
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81593856
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed