Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig teamleder til BUPL

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-05-2019

BUPLs ledersekretariat søger en dygtig og strategisk tænkende faglig teamleder, der sammen med kollegerne kan varetage daglig drift samt styrke lederformanden og lederforeningen.

Lederforeningen i BUPL arbejder for at forbedre vilkårene for de pædagogfaglige ledere og for at sikre god faglig ledelse i daginstitutioner, i fritidstilbud og på skoleområdet. Lederforeningen har en bred ekstern kontaktflade til ministerier mv.

I sekretariatet arbejder vi med at udvikle politikker og handlinger og styrke det eksterne påvirkningsarbejde, synligheden af lederforeningen og med at omsætte lederforeningens politik til skarpe budskaber, der slår igennem på arbejdspladserne, og støtter ledermedlemmerne.

Som teamleder er det dit ansvar at koordinere de faglige opgaver i ledersekretariatet og understøtte koordinering mellem BUPL og lederforeningens politikker og handlinger. Udover teamlederfunktion varetager du forskelligartede faglige opgaver som lederkonsulent herunder drift og udvikling og de mere langsigtede strategier. Stillingen indeholder faglig betjening/understøttelse af lederformanden, herunder bl.a. udarbejdelse af mødeforberedelse opfølgning/referatskrivning fra interne og eksterne møder mv. Personaleledelsen ligger hos vicedirektøren. I det daglige refererer du til vicedirektøren.

Vi forestiller os, at du

  • Er samfundsfagligt uddannet på kandidatniveau eller har lignende konkrete erfaringer
  • Har erfaring med politisk betjening fra en lederforening, en interesseorganisation, en kommune, et ministerium eller lignende
  • Har kendskab til ledelse og styring i den offentlige sektor, og hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger og skabe retning
  • Kommunikerer klart og skarpt, og kan levere skriftlige oplæg af høj kvalitet
  • Er en dygtig koordinator og projektleder, som formår at styre og indhente de relevante bidrag til en opgave fx fra forbundskontorets øvrige enheder
  • Har blik for nye initiativer, og kan få dem ud over rampen.

 

Det forventes at arbejdstiden tilrettelægges med en vis fleksibilitet. Der er en begrænset rejseaktivitet tilknyttet stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. DJØF. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan ses på www.bupl.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Klaus Froberg, tlf. 40146143. Du kan læse mere om Lederforeningen og BUPL på BUPLs hjemmeside www.bupl.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL via e-mail jobibupl@bupl.dk senest den 17. juni 2019 kl. 10.00.

Der er planlagt afholdelse af 1. samtalerunde den 19. juni 2019 og 2. samtalerunde den 24. og 25. juni 2019.

BUPL er forhandlingsberettiget organisation for 67.500 pædagoger og klubfolk, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat ca. 130 medarbejdere, som servicerer BUPLs medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger. Lederforeningen i BUPL har ca. 4.500 medlemmer.

Del dette job

Kontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73646367
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik og samfund, Projektledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-05-2019
Ansøgningsfrist
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73646367
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik og samfund, Projektledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed