Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk studentermedarbejder til Kompetencesekretariatet

Kompetencesekretariatet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-06-2020
Vil du arbejde med regnskab, controlling og administration i et spændende og udviklingsorienteret miljø. Og samtidig bidrage til kompetenceudvikling af statens arbejdspladser? Så er et studierelevant job i Kompetencesekretariatet helt sikkert noget for dig.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde et attraktivt studiejob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Ud over samarbejde, sparring og videndeling internt i Kompetencesekretariatet vil du få kontakt med vores brugere fra forskellige statslige arbejdspladser og eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen
Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udvikling og indflydelse på de konkrete arbejdsopgaver. Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med forskellige opgaver og samarbejdsrelationer, men også med et stort individuelt ansvar.

Du skal primært arbejde med regnskab og administration, men du vil også blive inddraget i tilsyn og analyser, herunder controlling.

Om dig
Du er samfundsvidenskabelig studerende med interesse for regnskab, økonomi og administration samt kompetenceudvikling på statslige arbejdspladser.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du har kendskab til Excel og evt. Power BI og har lyst til arbejde med vores forskellige it- og økonomisystemer.

Hvem er vi?
Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling. Kompetencesekretariatet varetager administrationen af Den Statslige Kompetencefond samt bistår statens arbejdspladser med rådgivning inden for kompetenceudvikling.

Din ansøgning
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest onsdag den 1. juli 2020, kl. 12. Du ansøger via linket, som du finder nederst i stillingsopslaget.

Du er velkommen til at kontakte administrationschef Anne-Kathrine Mandrup på telefon 25569919, hvis du har spørgsmål. Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og HK Stat.
Du kan læse mere om Kompetencesekretariatet på www.kompetenceudvikling.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kompetencesekretariatet

Adresse 1
Kristen Bernikows Gade 4, 4.
1105 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-06-2020
Udløber
17-07-2020
Kviknummer
LJA-80493676
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kompetencesekretariatet

Adresse
Kristen Bernikows Gade 4, 4.
1105
København K
Praktisk information
Indrykket
18-06-2020
Ansøgningsfrist
17-07-2020
Kviknummer
LJA-80493676
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed