Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk student til analyser af arbejdsulykker og erhvervssygdomme

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-04-2021

Interesserer du dig for arbejdsmiljø og vil du gerne indgå i analysearbejde? Og er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst i din tilgang til opgaver? Så har vi en spændende studenterstilling i kontoret for Ulykker og Erhvervssygdomme.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor

Du bliver en del af kontoret Ulykker og Erhvervssygdomme i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. I kontoret har vi det arbejdsmiljøfaglige ansvar for forebyggelsen af og opfølgningen på arbejdsskader. Indenfor disse områder varetager vi bl.a. politik- og initiativudvikling samt ministerbetjening og i den forbindelse udarbejder vi datatræk og analyser, så vi sikrer, at vores initiativer og politikudvikling hviler på et dokumenteret vidensgrundlag.

 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, med et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø. I kontoret er vi 17 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af et dygtigt team med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at sætte dine kompetencer og viden fra studiet i perspektiv. Du kommer primært til at indgå i arbejdet med datatræk og afrapportering af analyseresultater. Du kommer til at bidrage ind i konkrette projekter, og afhængigt af dine erfaringer og interesser, vil du have mulighed for at indgå i udarbejdelsen af kvantitative og kvalitative analyser.

 

Afhængigt af dine kvalifikationer kan dine opgaver bl.a. omfatte:

 • datatræk

 • afrapportering af analyseresultater

 • udarbejdelse af præsentation og notater mv

 • deltagelse i analysearbejde

 • bidrage til kontorets øvrige opgaver.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • er stud.scient.pol., stud.polit., stud.oecon., stud.scient.san.publ., stud.scient.soc. eller lignende

 • har lyst til at arbejde med arbejdsmiljø

 • har stærke metodiske kompetencer

 • har kendskab til SAS

 • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang

 • har lyst til at arbejde med formidling og præsentation af datatræk og analyser

 • er initiativrig og kan både arbejde selvstændigt og indgå i projekter med andre

 • er god til at formulere dig på skrift.

 

Konkret erfaring med SAS er en fordel, men ikke et krav.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Helle Klostergaard Christensen på tlf. nr. 7220 8650 eller chefkonsulent Hans Martin Rasmussen på tlf. nr. 2299 9795.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 19. maj kl. 12.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 21.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
19-05-2021
Kviknummer
LJA-82019005
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-04-2021
Ansøgningsfrist
19-05-2021
Kviknummer
LJA-82019005
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed