Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk økonom til effektanalyser på uddannelsesområdet

Undervisningsministeriet - Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-02-2019

Har du lyst til at bidrage til at udvikle uddannelser og uddannelsespolitikken gennem viden og forskning? Er du faglig stærk inden for økonometriske metoder og registerbaserede analyser? Vil du være med til at gøre en forskel for Undervisningsministeriets arbejde med analyser og evidens? 

 

Vi søger en fagligt stærk økonom til at styrke vores profil i forhold til anvendelse af økonometriske metoder og registerbaserede analyser i både ministeriets eget analysearbejde og i de projekter, der gennemføres i samarbejde med eksterne videns- og forskningsmiljøer. 

 

Du kommer til at indgå i et team med 15 dygtige kollegaer, der arbejder med blandt andet PISA, forsøgs- og udviklingsprogrammer, følgeforskning til folkeskole-, FGU-, EUD- og gymnasiereformerne og formidling af forskning. Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi sparrer og samarbejder om at løse vores opgaver, og hvor vi har det sjovt. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med medarbejdere i Center for Data og Analyse i Styrelsen for IT og Læring samt i Analysekontoret i Undervisningsministeriets departement.

 

Om opgaverne

Vi har en stor portefølje af opgaver, så du får rig mulighed for at komme til at arbejde med mange forskellige projekter og analyser på primært grundskole- og ungdomsuddannelsesområdet. 

 

Du komme især til at arbejde med at:

 

  • Udarbejde analyser på tværs af ministeriets område, blandt andet kvantitative effektanalyser, der sikrer viden om, hvad der virker, og bidrager til at understøtte praksis og politik på uddannelsesområdet. 

  • Give metodisk sparring i forbindelse med opstart og gennemførelse af projekter. Det kan være i forhold til projektideer, krav til eksterne leverandører i opgavebeskrivelser, dialog med videns- og forskningsmiljøer om valg af metode- og analysedesign osv. 

  • Projektledelse og koordinering af evalueringer, analyser og forskningsprojekter, der gennemføres af eksterne videns- og forskningsmiljøer. Det omfatter blandt andet løbende dialog med forskere og interessenter og kvalitetssikring af rapporter. 

  • Udarbejde ministersager, vidensbidrag og kommunikationstiltag i forbindelse med offentliggørelse af rapporter og analyser.

 

 

Din profil

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, fx cand. polit., cand. oecon. Det vigtigste er, at du har en faglig stærk profil inden for økonometriske metoder og brænder for at arbejde med registerdata, analyser og evidens. 

 

Vi lægger derudover vægt på, at du har:

 

  • lysten og evnen til at lede og drive projekter og analyser

  • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan præsentere forskningsresultater og analyser på en forståelig og korrekt måde

  • en selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater 

  • gode samarbejdsevner

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår                      

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. april 2019. 

 

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du bliver som udgangspunkt ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Afhængig af din profil og dine kvalifikationer kan der være mulighed for at blive ansat som special- eller chefkonsulent. 

 

Vil du vide mere? 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jon Jespersen, tlf. 3392 5668 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, tlf. 2670 4154. 

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest mandag den 18. februar 2019. Vi forventer at holde samtaler i slutningen af uge 8, og ansøgere, der bliver indkaldt til samtale, bliver kontaktet i løbet af tirsdag den 19. februar.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. 

 

I Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet - Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Adresse 1
Frederikholms Kanal 26
1220 København
Danmark
Adresse 2
Frederikholms Kanal 26
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-02-2019
Udløber
18-02-2019
Kviknummer
LJA-70397539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Analyse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Adresse
Frederikholms Kanal 26
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-02-2019
Ansøgningsfrist
18-02-2019
Kviknummer
LJA-70397539
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Analyse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed