Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk kontorchef til arbejdet med styring og tilsyn til Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2021

Skal du være med til at understøtte den tværgående styring i Skatteministeriet? Vil du være ansvarlig for koordineringen af ministeriets risikostyring? Og har du lyst til at spille en central rolle i ministeriets arbejde med tilsynet mod besvigelser? Så er du måske den kontorchef i kontoret for Økonomistyring, som vi søger.

Vær med til at udmønte aktuelle politiske ambitioner

Som kontorchef i Økonomistyring har du ansvaret for den daglige ledelse af ni dygtige og dedikerede medarbejdere i kontoret, som er ét af 12 kontorer i afdelingen Koncernstyring. Kontoret varetager en række opgaver, som bl.a. omfatter løbende ministerbetjening, tværgående styring i koncernen og økonomistyring i departementet. Kontoret er ligeledes ansvarligt for koordineringen af det departementets generelle tilsyn.

Som kontorchef vil du sammen med kontorets medarbejdere spille en central rolle i at sikre opfølgningen på departementets arbejde med håndteringen af kritiske revisionsobservationer. Derudover varetager kontoret en række tværgående styringsopgaver, herunder ansvarlig for konceptet for risikostyring, og koordination af mål- og resultatplaner. Kontoret udøver desuden tilsyn med indkøb og styringstiltag i forhold til koncernens konsulentanvendelse. Porteføljen indebærer et tæt samarbejde med de øvrige kontorer samt resten af koncernen.

Stærk faglig profil med strategisk overblik og gode samarbejdsevner

Du har en relevant videregående uddannelse med en stærk faglig profil.

Vi forventer, at du:

  • er fortrolig med at arbejde i et politisk miljø og har stærke kompetencer inden for kommunikation

  • har betydelig viden om og erfaring med det statslige budget- og bevillingssystem

  • har generel erfaring med tilsyn og styring

  • kan kombinere strategisk overblik med eksekveringsevne

  • har gode samarbejdsevner og kan samarbejde på alle niveauer i en organisation med mange interne og eksterne samarbejdsflader

  • kan opbygge solide netværk både internt og eksternt

 

Erfaring med personaleledelse og kendskab til økonomistyring vil være en fordel. Stillingen kræver robusthed og evnen til at arbejde i et komplekst felt under et stort arbejds- og tidspres samtidig med, at man kan sætte retning, gå forrest og motivere sine medarbejdere, også når det spidser til.

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der er også plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket Søg stillingen senest den 15. marts 2021. Har du spørgsmål til stillingen som kontorchef, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Anders Holbøll på e-mail AHO@skm.dk eller telefon 5092 7191.

Der kan indgå tests som led i ansættelsesproceduren.

Ansættelse sker på åremålsvilkår i henhold til rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen forventes klassificeret i lønramme 37, svarende til løngruppe 1 for kontraktansatte. Hertil kommer åremålstillæg og eventuelt yderligere tillæg efter forhandling.

Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81772290
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Københavns Universitet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81772290
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed