Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig koordinator til Intern Sikkerhed i PET

Politiets Efterretningstjeneste

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2022

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte PET mod udefrakommende trusler og dermed værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at udvikle på vores interne sikkerhedskoncepter? Så er du måske vores nye faglige koordinator i Center for Intern Sikkerhed.

Om jobbet

Det handler om PETs sikkerhed. Vi tilbyder en rolle som faglig koordinator til Center for Intern Sikkerhed i PET. Vores kerneopgave er at passe på PET, så PET kan passe på Danmark. Sikkerhed er vores højeste prioriteret, og vi har derfor en stor berøringsflade i organisationen. Center for Intern Sikkerhed har det overordnede ansvar for informationssikkerhed, fysisk sikkerhed og personalesikkerhed i PET. Din rolle bliver at koordinere, kvalitetssikre og udvikle indsatsen omkring afvikling af en lang række samtaler om sikkerhed og øvrige sikkerhedsindsatser.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver. I tæt samarbejde med vores psykolog er du ansvarlig for udviklingen af vores samtalekoncepter, samt ansvarlig for det faglige niveau, uddannelse og udviklingen for en større gruppe samtaleledere. Derfor har vi en klar forventning om, at du løbende holder dig fagligt orienteret nationalt og internationalt og bringer det i spil i teamet.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed. Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver dine kollegaer i Center for Intern Sikkerhed og herudover en sammensat gruppe af interne og eksterne samtaleledere. Du kommer til at arbejde på tværs af hele PET, det er derfor vigtigt, at du er god til at skabe tillidsfulde relationer.

Om dig

Vi søger dig, der har erfaring med professionelle samtaler og gerne om sikkerhed. Vi stiller ingen formelle krav til din uddannelse. Det vigtigste for os er, at du brænder for samtalen som værktøj og for at gøre en forskel på sikkerhedsområdet. Vi forestiller os, at du måske har en baggrund indenfor psykologi, politiet, forsvaret, eller et andet sted, hvor samtalen anvendes som målrettet værktøj.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og ikke mindst dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Ansættelsesstart pr. 01.03.2023.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flextid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, kan du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte os på mail HR-Ekstern@pet.dk for yderligere information eller spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Vi forventer at påbegynde samtaler i uge 1/2023.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 19. december 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Politiets Efterretningstjeneste

Adresse 1
Klausdalsbrovej 1
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
19-12-2022
Kviknummer
LJA-84280258
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Øvrige
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Politiets Efterretningstjeneste

Adresse
Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-11-2022
Ansøgningsfrist
19-12-2022
Kviknummer
LJA-84280258
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Øvrige
Beliggenhed