Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig konsulent til Dansk Socialrådgiverforening, Region Syd

Dansk Socialrådgiverforening Region Syd

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
17-12-2019

Jobbet

Som konsulent skal du varetage medlemmernes interesser inden for deres ansættelsesområde ofte i samarbejde med de valgte tillidsrepræsentanter. Du fungerer derfor både som rådgiver og sparringspartner for såvel medlemmer som tillidsrepræsentanter. Du vil få mange forskelligartede opgaver. For eksempel forhandler du den ene dag en forhåndsaftale med en arbejdsgiver, og den næste dag holder du medlemsmøde om arbejdsforholdene på en lokal arbejdsplads. Opgaverne er under konstant udvikling i takt med ændrede krav fra medlemmerne og i samspillet med foreningens politiske ledelse. Jobbet vil derfor aldrig være kedeligt.

Ansættelsesstedet vil være regionskontoret i Fredericia og med arbejdssted på vores kontor i Odense.

Dig

Det vil være en fordel, hvis du har en vis portion erfaring med interessevaretagelse inden for løn- og ansættelsesområdet for enten kommunalt, regionalt eller privat ansatte. Du skal desuden brænde for at yde god medlemsservice og være katalysator for et godt samarbejde med foreningens tillidsrepræsentanter. Du skal på en organiserende og involverende måde være facilitator for fællesskabet på de lokale arbejdspladser, en god sparringspartner, en seriøs forhandler og en dygtig formidler. Har du indsigt i socialrådgivernes arbejdsfelt, vil det ydermere være en fordel.

Vores nye kollega skal herudover være fleksibel, selvstændig, struktureret, initiativrig, hjælpsom og samarbejdsorienteret. Allervigtigst er det dog, at du er serviceminded og har et godt humør også når der er travlt!

Vi tilbyder

Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til særoverenskomst med Djøf.

Dansk Socialrådgiverforening ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed på arbejdspladsen, og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorleder, Peter Tvedskov, på telefon 4057 4919 eller faglig konsulent og tillidsrepræsentant Lone Johannsen 2177 0451.

Sådan gør du

Send din ansøgning og dit cv mærket faglig konsulent til Maiken Riber på mr@socialraadgiverne.dk.  Du kan også sende den som almindelige post mærket Faglig konsulent til Dansk Socialrådgiverforening, Region Syd, Vesterballevej 3A, 7000 Fredericia.

Ansøgningsfristen er fredag den 17.01.20 kl. 10.00, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 28.01.20. Tiltrædelse pr. 1.3.20, eller snarest derefter.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening Region Syd

Adresse 1
Lumbyvej 11C
5000 Odense
Danmark
Adresse 2
Olaf Ryes Gade 7K, 1.tv
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-12-2019
Udløber
17-01-2020
Kviknummer
LJA-78272844
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

IT-Universitetet i København

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening Region Syd

Adresse
Olaf Ryes Gade 7K, 1.tv
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-12-2019
Ansøgningsfrist
17-01-2020
Kviknummer
LJA-78272844
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed