Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig dygtige fuldmægtige med gode samarbejdsevner til forretningsudvikling i Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-03-2021

Har du en stærk analytisk sans og kan gennemskue høj kompleksitet? Vil du være med til at understøtte forretningsudviklingen på særligt opkrævningsområdet og gældsinddrivelsen? Og har du interesse i den generelle policyudvikling på Skatteministeriets område? Så er du måske den kollega, vi søger i Forretning og Styring 1 eller Forretning og Styring 3.

Forretningsudvikling på særligt opkrævningsområdet

I Skatteministeriets Koncernstyringsafdeling har vi fokus på at sikre den strategiske retning for ministeriets styrelser og understøtte deres forretningsmæssige udvikling. Vi søger nu medarbejdere i Forretning og Styring 1 og Forretning og Styring 3. I Forretning og Styring 1 arbejder vi med fx reform af skattekontrollen, motorområdet, udbyttebeskatning, deleøkonomi, sort arbejde, social dumping samt opkrævningsområdet. I Forretning og Styring 3 arbejder vi med fx gældsinddrivelsen, toldområdet, Brexit, spil samt rammerne for et stort it-udviklingsprogram.

Begge kontorers kerneopgaver for de forskellige ansvarsområder indebærer bl.a. udarbejdelse af beslutningsoplæg til ledelsen i ministeriet, skatteministeren og regeringen, besvarelse af folketingsspørgsmål samt dialog og koordinering med vores styrelser, andre ministerier og Rigsrevisionen. Herudover har kontoret til opgave at sikre sammenhæng mellem de politiske ønsker på vores ansvarsområde og den praktiske implementering.

Dine opgaver skal ofte løses i tæt samarbejde med andre kontorer i departementet og på tværs af vores styrelser. I Skatteministeriet lægger vi stor vægt på helhedsperspektivet i opgaveløsningen, og du vil derfor også komme i kontakt med mange forskellige fagligheder som led i varetagelsen af dine opgaver. Det er derfor en stor fordel, hvis du er vant til at løse komplekse problemstillinger og evner at være pragmatisk og løsningsorienteret i dit arbejde.

Faglig nysgerrig og analytisk stærk profil

Vi lægger vægt på, at du har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Derudover skal du være en fagligt stærk og arbejdsom kollega, der kan løfte svære indholdsmæssige opgaver ofte på tværs af faggrupper og organisationer.

Vi forestiller os, at du bl.a.:

  • har skarp analytisk sans og er i stand til at overskue mange komplekse sager på en gang

  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

  • kan opbygge gode samarbejdsrelationer

  • evner at tage ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs

  • kan håndtere korte frister på et område med stor offentlig bevågenhed

  • kan styre og koordinere komplicerede processer

 

Både nyuddannede og ansøgere med nogle års erfaring kan komme i betragtning.

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retningen og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest onsdag den 17. marts 2021. Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Christian Vig Houe på telefonnummer 72371579 (Forretning og Styring 1) eller Magnus Rønning-Andersson på telefonnummer 72370494 (Forretning og Styring 3).

Du kan også komme i betragtning til stillinger i andre kontorer i departementet.

Stillingen tiltrædes fra den 1. maj 2021 eller snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
LJA-81782912
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-03-2021
Ansøgningsfrist
17-03-2021
Kviknummer
LJA-81782912
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed