Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fællesskabsorienteret og fagligt ambitiøs forretningspartner til Økonomi

Professionshøjskolen Absalon

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
02-09-2020

Absalons økonomifunktion er i rivende udvikling, og vi søger dig, der kan bidrage med at sætte nye standarder for god økonomistyring og være en aktiv og værdsat forretningspartner for vores chefer. Vi tilbyder et job med spændende faglige udfordringer, med mulighed for at påvirke udviklingen af økonomifunktionen og de gode samarbejdsrelationer.

Absalon er en professionshøjskole i vækst, med et stærkt fokus på kvalitet i undervisningen, studieengagement og regional forankring. Vi har tolv professionsbacheloruddannelser i otte byer, et efter- og videreuddannelsesprogram i vækst og en stærk fremdrift inden for forskning og udvikling.

Din profil

Vi søger dig, som har lyst til at indgå i en afdeling, hvor der er mange forskelligartede opgaver, som kræver både evnen til fordybelse, men også evnen og viljen til at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt og som er præget af mange deadlines.

Vi søger dig som kan bidrage med god energi i samarbejdet, samtidig med du er en synlig, stærk og vellidt samarbejdspartner for dine kolleger i Økonomi, og i de øvrige fællesfunktioner og centre på Absalon.

Vi søger en medarbejder med følgende kompetenceprofil. Du er stærk inden for mindst ét og gerne flere af disse fire områder:

Compliance: Du har en stærk indsigt i de regler, der sætter rammerne for offentlige institutioners økonomi, herunder statens regnskabsregler og regler for styring af selvejende institutioner, og du kan omsætte dem i praksis. Du finder det naturligt at sætte dig ind i nye regler og sikre compliance, og du er god til at formidle og igangsætte. Det er en fordel, hvis du kender til regelsættet for uddannelsesinstitutioner og for statslige byggerier og ejendomme.

Systemunderstøttelse: Du kender Navision Stat og gerne andre statslige systemer. Du kender systemernes muligheder for at understøtte økonomiprocesserne på en effektiv måde. Du har arbejdet med sagsstyring og ressourcestyring og kan implementere nye måder at bruge systemer på i samarbejde med brugerne.

Procesoptimering: Du har erfaring med at designe og beskrive processer, og du kan gennemføre workshops for at indsamle viden om eksisterende processer, med henblik på at skabe nye forbedrede forretningsgange. Du har opmærksomhed på at skabe økonomiprocesser, der fører til bedre styring af økonomien både i forhold til forretningen og til compliance.

Økonomistyring: Du har en stærk forretningsforståelse, og du kan understøtte vores chefer og direktion i at varetage deres budgetansvar og træffe gode beslutninger. Du udarbejder værdiskabende analyser og gode sagsfremstillinger. Du leverer høj kvalitet i budget- og budgetopfølgningsarbejdet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med styring af balanceposter såvel som resultatposter.

Uanset din profil forventer vi at:

  • Du har en relevant uddannelse, fx HD-R, cand.merc.aud. eller cand.polit., og erfaring fra en lignende stilling.

  • Du er god til at formidle mundtligt og skriftligt og gå i dialog

 

Dine arbejdsopgaver

Du bliver forretningspartner for 2-4 chefer i centre og fællesfunktioner. Sammen med dine kollegaer, skal du levere økonomiydelser til Absalons direktion og bestyrelse.

I Team Forretning har vi fokus på tværgående økonomi- og virksomhedsstyring gennem budget, budgetopfølgning, controlling og rapportering. Teamet har ansvaret for Absalons økonomistyringsarkitektur, for procedurer og forretningsgange, og for Absalons brug af systemer som Navision Stat, Statens Budgetsystem (SBS), LDV og Power BI.

Du udfører driftsopgaver efter fælles metoder og bidrager til løbende at optimere de fælles processer. Du står i spidsen for udvalgte fælles udviklingsprocesser og bidrager aktivt til de processer, dine kolleger driver. Du bidrager til, og finder det meningsfuldt, at standardisere og automatisere gentagne processer.  

Dine kollegaer

Som forretningspartner bliver du en aktiv og bidragende del af vores Team Forretning, som i fællesskab har ansvaret for at levere god drift, arbejde med løbende optimering af vores processer og udvikle økonomifunktionen til en værdiskabende nøglefunktion på Absalon. Vi er 6 kollegaer i teamet og 25 i hele afdelingen. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med god omgangstone, faglig sparring og omsorg for hinanden.

Du vil få arbejdsplads i Sorø, hvorfra vi understøtter vores otte lokationer fordelt i Region Sjælland. I påsken 2021 flytter vi til nye, spændende rammer i et ny opført campus i Slagelse, helt tæt på stationen.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg. For en ansøger med de rette kompetencer vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. november 2020.

  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Pernille Ødum Halse på telefon 7248 2351.

  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 17. september 2020.

  • Vi forventer at holde 1. samtaler den 23. september, samt 2. samtaler den 25. september 2020.

 

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen Absalon

Adresse 1
Slagelsevej
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2020
Udløber
17-09-2020
Kviknummer
LJA-80997803
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon

Adresse
Slagelsevej
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-09-2020
Ansøgningsfrist
17-09-2020
Kviknummer
LJA-80997803
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed